To je to što me zanima!

Istraga: Pritvor za strojovođu, znao je da signalizacija ne radi

Strojovođa (51) vlaka koji je u subotu naletio na autobus na pružnom prijelazu u Siveriću dobio je prijavu za ugrožavanje u prometu. U nesreći je ozlijeđeno 16 ljudi
Vidi originalni članak

Strojovođa (51) vlaka koji je u subotu naletio na autobus na pružnom prijelazu u Siveriću je pritvoren te je dobio kaznenu prijavu, objavio je HRT. Policija u prijavi navodi da strojovođa nije uspio zaustaviti vlak iako je bio upoznat s činjenicom da rampa i signalizacija na prijelazu ne rade. Policija je strojovođu osumnjičila za kazneno djelo ugrožavanja posebnih vrsta prometa. U nesreći je ozlijeđeno 16 ljudi.  

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Tomo20 07.08.2013.

    Pritvor treba šefovima tog dijela koji rade na održavanju,očito se nebu to popravilo još tjednima da se nije desilo to što se je desilo,nažalost....Stvarno kak vele,dok se nekaj ne desi ništa nebude...Samo kaj to jadan narod nastrada,a ne glavurde tj glavešine..

  • amun6 07.08.2013.

    Eto, bar se građani znaju prometne propise, za razliku od visokoobrazovanih i odgovornih šefova željeznice i policije koji su trebali osiguravati prijelaz dok se ne popravi signalizacija. Bravo građeni Vi ste EUROPLJANI.

  • Stevi 06.08.2013.

    hahaha...ma ovo može samo kod nas,šta je to?skrivena kamera? strojovođa je trebao zakočiti kada je vidio da autobus nije stao...ma bravo policijo?????biseri

Komentiraj...
Vidi sve komentare