To je to što me zanima!

Vozači u bolnici: Kamion probio ogradu, drugi izbjegao sudar...

Vozači kamiona koji su sudjelovali u utorak ujutro u nereći na A3 su u bolnici, ali prema prvim informacijama ne radi se o teškim ozljedama. Više detalja o nesreći znat će se nakon očevida
Vidi originalni članak

Nekoliko desetaka metara ograde pomeli su vozači kamiona na autocesti A3 između čvora Okučani i Nova Gradiška u utorak ujutro. 

Kako su nam rekli iz PU brodsko-posavske, jedan tegljač probio je ogradu te prešao u suprotni smjer. Pritom je srušio nekoliko desetaka metara ograde. 

 - Očevid još uvijek traje, u prometnoj nesreći sudjelovala su dva kamiona - jedan je iz Srbije, a drugi je iz Sjeverne Makedonije. Prema sadašnjim informacijama jedan od kamiona je zahvatio travu pored zaustavne trake u zanošenju je probio zaštitnu ogradu između dvije trake autoceste. U tom trenutku iz suprotnog smjera je naišao drugi kamion, vozač je u izbjegavanju sudara sletio s kamionom s autoceste. Više detalja o nesreći imati ćemo nakon što se završi očevid. Promet na tom dijelu auto ceste teče usporeno - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko - posavske.

- Vidio sam da je probijena ograda. Teško je proći jer ima puno krhotina i mora se prolaziti između kamiona. Jedan je završio na zaustavnoj traci, a drugi je probio ogradu - ispričao nam je čitatelj. 

Oba vozača prevezli su u bolnicu, ali prema prvim informacijama ne radi se o teškim ozljedama. 

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Okučani i Nova Gradiška (na 165. km ) u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom, zbog prometne nesreće, javlja HAK.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • JunFan 28.01.2020.

    Ograde na HAC su izgleda rađene od papira, no zato sam siguran da koštaju barem trostruko više od kvalitetnih kakve bi se trebale ugrađivati.

  • jami089 28.01.2020.

    Nema veceg zla od tih kamiona.

  • bez dlake na jajetu 28.01.2020.

    Nikad mi nije bilo jasno zasto je vozacu kamiona na autoputu tesko pricekat koju minutu kad je lijeva traka slobodna pa onda izvrsiti pretjecanje drugog (ako se vec zeli voziti ispred kolege) nego se iznenada ubacuje ispred kolone jurecih automobila, cesto puta i bez davanja zmigavca i onda pretjece dva dana?🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare