News

Komentari 45

Vozači u bolnici: Kamion probio ogradu, drugi izbjegao sudar...

Vozači u bolnici: Kamion probio ogradu, drugi izbjegao sudar...

Vozači kamiona koji su sudjelovali u utorak ujutro u nereći na A3 su u bolnici, ali prema prvim informacijama ne radi se o teškim ozljedama. Više detalja o nesreći znat će se nakon očevida

Nekoliko desetaka metara ograde pomeli su vozači kamiona na autocesti A3 između čvora Okučani i Nova Gradiška u utorak ujutro. 

Kako su nam rekli iz PU brodsko-posavske, jedan tegljač probio je ogradu te prešao u suprotni smjer. Pritom je srušio nekoliko desetaka metara ograde. 

 - Očevid još uvijek traje, u prometnoj nesreći sudjelovala su dva kamiona - jedan je iz Srbije, a drugi je iz Sjeverne Makedonije. Prema sadašnjim informacijama jedan od kamiona je zahvatio travu pored zaustavne trake u zanošenju je probio zaštitnu ogradu između dvije trake autoceste. U tom trenutku iz suprotnog smjera je naišao drugi kamion, vozač je u izbjegavanju sudara sletio s kamionom s autoceste. Više detalja o nesreći imati ćemo nakon što se završi očevid. Promet na tom dijelu auto ceste teče usporeno - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko - posavske.

- Vidio sam da je probijena ograda. Teško je proći jer ima puno krhotina i mora se prolaziti između kamiona. Jedan je završio na zaustavnoj traci, a drugi je probio ogradu - ispričao nam je čitatelj. 

Oba vozača prevezli su u bolnicu, ali prema prvim informacijama ne radi se o teškim ozljedama. 

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Okučani i Nova Gradiška (na 165. km ) u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom, zbog prometne nesreće, javlja HAK.

Najčitaniji članci