To je to što me zanima!

Nesreća na pisti: Ruski avion prešao djelatniku preko nogu

GATWICK: Na mjesto nesreće odmah su stigli policija i hitna pomoć. Glasnogovornik aerodroma potvrdio je da se incident dogodio i da je jedna osoba ozlijeđena...
Vidi originalni članak

Ruski putnički zrakoplov prešao je preko nogu čovjeka na pisti aerodroma Gatwick, južno od Londona, i teško ga ozlijedio. Dužnosnici zračne luke potvrdili su da je ozlijeđeni djelatnik zrakoplovne kompanije iz Dubaija. 

Putnik Tom Chapman za Mirror je rekao da su putnike u ruskom avionu obavijestili o incidentu i više od dva sata ostavili da sjede unutra.

- Krenuli smo polijetati i onda je avion stan. Pilot je ugasio motore. Većina putnika su Rusi pa ne razumijem što govore, ali mogu reći da smo svi zabrinuti zbog svega što se događa, dodao je. 

Na mjesto nesreće odmah su stigli policija i hitna pomoć. Glasnogovornik aerodroma potvrdio je da se incident dogodio i da je jedna osoba ozlijeđena. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Prva Proleterska 29.03.2018.

    Šta je, išao ćoek preko zebre , one za start aviona , pa mislio , da ima on prevenstvo ! Jesu li dali Rusima za puvat ! Oni misle tek tako, na TXW gaziti usred Londona ljude ! E pa neće da može !

  • Prva Proleterska 29.03.2018.

    Ovaj Arapin je sigurno mislio , da je zakasnio na avion pa trćao za njim !

  • Čarli1976 29.03.2018.

    Pa šta sve ti pokvareni englezi podmeću Rusima i na koje naćine ih žele diskriminirati, pa šta čovjek radi na pisti za poljetanje ? pravi kaos na engleskom aerodromima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare