To je to što me zanima!

Obojica su živi, ali pothlađeni: Nestale ribare pronašao ribar

Ribar sa ribarice 'Bakul' pronašao je dvojicu nestalih ribara (47 i 59 godina) 5,5 nautičkih milja od otoka Žirja. Nestali su u petak navečer kod otoka Drvenik Veli
Vidi originalni članak

U subotu oko 11.15 sati  ribar sa ribarice 'Bakul' pronašao je žive i pothlađene ribare iz Solina koji su nestali u petak navečer kod otoka Drvenik Veli nasuprot Trogira. Dvojicu nestalih ribara (47 i 59 godina) pronašao je 5,5 nautičkih milja od otoka Žirja. 

Podsjetimo, oni su u petak oko 21 sat svojom ribaricom priskočili u pomoć jedriličarima u blizini otoka Drvenik Veli. No, došavši kod jedrilice prevrnuli su se i nestali u moru. Obitelj je jutros prijavila njihov nestanak te je pokrenuta opsežna potraga Lučke kapetanije i pomorske policije uz pomoć iz zraka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • RonaldRuzic 13.09.2014.

    Spašavanje na moru ide na čast svakog skippera i pravog kapetana i zato hvala ljudima koji su ih spasili a jedriličarima veliki minus za nepružanje pomoći! Mogli su makar dat koordinate ili dat podatke Lučkoj kapetaniji a ne još prešutit da su ih potopili i ostavili u moru. Tko su ti ljudi? Koja je to jedrilica koja bi se od srama trebala sakrit skupa sa skipperom. Sa malom brodicom od nepuna 4 metra spašavali su jedriličare i skoro poginuli. Hoćemo li doznati više o ljudskoj tragediji glede ljudskosti ljudi iz jedrilice bez nobzira od kuda su i tko su. Nebi se trebali ni nazivati pomorcima a možda ne ni ljudima.

  • user_140683 13.09.2014.

    Jedrilica koju su spašavali nije im ni pokušala pomoći, nego su odmaglili o ove jadnike ostavili u moru.

  • PauloPavlovic 13.09.2014.

    tezak je kruh ribara!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare