To je to što me zanima!

Varaždinci se usrećili: 'S milijun kuna uredit ću kuću i uzeti auto'

Božica Fortuna sjatila se na barokni grad i dvojici Varaždinaca uljepšala život. Prvi od dvojice osvojio je jackpot Lota 6, a nekoliko puta je provjeravao brojeve prije nego je zbilja povjerovao
Vidi originalni članak

U nekoliko dana Varaždin je pogodila nevjerojatna količina sreće.

Božica Fortuna sjatila se na barokni grad i dvojici Varaždinaca znatno uljepšala život. Prvi od dvojice osvojio je jackpot Lota 6, a nekoliko puta je provjeravao brojeve prije nego je stvarno mogao vjerovati da je osvojio 1.033.065,88 kuna. 

Naime, kad je na Internet stranicama otkrio da je osvojio ovaj vrijedan dobitak prionuo je na planiranje radova za popravak kuće i na odabir automobila. Sada nakon toliko dana od dobitka i s novcima u džepu, sretan je i uvjeren da ga dobitak neće promijeniti.

Nakon završnog izvlačenja nagradne igre Ključ sreće, Varaždin je dobio još jednog sretnog dobitnika i to apartmana u Poreču.  Razumljivo uzbuđen, dobitnik je za Hrvatsku Lutriju s veseljem rekao: 

- Moja igra je Loto 7. Igram pet kombinacija. Dvije kombinacije su stalni brojevi koji mi nešto znače, a ostale tri ispunim kako mi dođe. Često igram baš na ovom prodajnom mjestu Tiska u Ludbreškoj ulici. Jako sam uzbuđen i sretan. Kad su mi javili iz Lutrije da sam osvojio apartman u Poreču, nisam baš do kraja vjerovao, šokiralo me i odmah po povratku kući provjerio sam informaciju na internet stranici Lutrije. Doista, apartman je moj. Još je sve friško. Veselim se i proslavit ću dobitak.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • laky03348 09.09.2020.

    auuuuuuuuuuuu sretnika,,ja da to dobijem odmah baj baj hrvatistan,,na izlasku iz RH odmah bi se državljanstva svega svake veze sa RH odrekao,,i ime promjenio,samo da me se sa ovom štalom od države ne povezuje.

  • Gospodin Čovjek 09.09.2020.

    Još jedna od namještaljki za ofce.

  • 09.09.2020.

    cudno da nema vec 20ak komentara da je sve to lazno, reklamiranje, muljanje... 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare