To je to što me zanima!

Nije htjela staviti masku, avion sa 129 putnika okrenuo se iznad Atlantika i vratio se u Ameriku

Putnički avion American Airlinesa se okrenuo nazad u Miami nakon sat i 48 minuta nakon uzlijetanja. Na letu je bilo 129 putnika i 14 članova posade je otkazan, a aviokompanija se ispričala putnicima
Vidi originalni članak

Avion se na putu za London okrenuo za Miami nakon samo sat i 48 minuta nakon uzlijetanja iz američkog grada, zbog putnice koja je odbila nositi masku.

- Let American Airlinesa iz Miamija za London vraćen je u Miami zbog putnice koja je odbila postupiti prema federalnom zahtjevu o nošenju maske - priopćili su iz aviokompanije American Airlines.

VIDEO: NAPALA STJUARDESE Drama u zraku: Žena pokušala otvoriti vrata aviona usred leta pa su je zalijepili za sjedalo?!

Ispričali se ostalim putnicima

Policija u Miamiju potvrdila je da su zaprimili prijavu o putnici koja je u putničkom avionu odbila nositi masku, piše CNN.

Na letu Miami-London na kojem je bilo 129 putnika i 14 članova posade je otkazan, a American Airlines se ispričao putnicima.

Prema podacima Američke federalne zrakoplovne agencije (FAA), ove godine zabilježena je 151 prijava o putnicima koji su stvarali probleme na letovima, od čega su se čak 92 prijave odnosile na nošenje maski. 

ZBOG SIGURNOSTI American Airlines privremeno obustavio letove za Venezuelu

FAA je u siječnju prošle godine najavila politiku nulte tolerancije na putnike koji su problematični na letovima. Što znači da se u takvim slučajevima preskaču upozorenja i ide se direktno na kažnjavanje, koje uključuje visoke novčane kazne, ali i kazne zatvora 

FAA na svojoj web stranici bilježi da je stopa neposlušnih putnika pala za oko 50% otkako je dosegla rekordne vrijednosti početkom 2021. 'Ali ima još posla', piše na stranici.

DRASTIČNE MJERE Borba protiv krize: American airlines dijeli 13.000 otkaza
Prije 2021. FAA nije pratila broj prijavljenih incidenata s neposlušnim putnicima jer je broj bio prilično dosljedan. No, nagli porast neposlušnog ponašanja putnika krajem 2020. potaknuo je agenciju da počne pratiti izvješća 2021. godine.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Maskirani 23.01.2022.

    Bolesno ludilo na djelu. S jedne strane ove luđakinje koja nije htjela staviti masku, s druge strane ovih luđaka koji su vraćali avion. Za nepovjerovati.

  • Ivan111_1 21.01.2022.

    treba postovati zakon, nije stvar u maski, kao sto nije stvar u cigareti, hajde zapali cigaretu u avionu...koja glupost !

  • Ivan111_1 21.01.2022.

    sada kada bi nesto komentirao, se zenske udruge ce me napasti, zato necu nista ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare