To je to što me zanima!

'Zašto etnobiznismen Pupovac nije uhićen? Jer bi Vlada pala. Tražit ćemo da raspuste Sabor'

Potvrđeno je da je ovo trgovačka koalicija i grozim se svih koji pričaju o rekonstrukciji Vlade. U svakoj normalnoj zemlji ovo bi značilo pad vlade, rekao je Nikola Grmoja
Vidi originalni članak

Izjavu Milorada Pupovca da je potpredsjednik Vlade Boris Milošević dao mandat na raspolaganje predsjedniku Vlade, komentirao je i Nikola Grmoja (MOST).

Pogledajte video: Grmoja o novoj aferi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što se tiče tog moraliziranja Milorada Pupovca, postavio bih samo jedno pitanje. Zašto nije uhićen Milorad Pupovac budući da je bio na sastancima gdje su se dogovarali poticaji tim tvrtkama koje ne zadovoljavaju kriterije? Očito je da Milošević nije ovo radio sam nego po nalogu Pupovca koji vuče sve konce po pitanju SDSS-a, glavnog koalicijskog partnere. Ovim je potvrđeno da je on etnobiznismen desetljeća. Potvrđeno je da je Vlada namještala poticaje onima koji imaju članske iskaznice. Potvrđeno je da je ovo trgovačka koalicija i grozim se svih koji pričaju o rekonstrukciji Vlade. U svakoj normalnoj zemlji ovo bi značilo pad vlade - rekao je.

- Gotovo svi zastupnici su hodočastili u Horvatovo ministarstvo kako bi sređivali poticaje onima koji nisu zadovoljili kriterije i očekujem raspisivanje prijevremenih izbora - dodaje.

GOLEMI PRITISAK NA VLADU Uskok u zadnji tren odustao od uhićenja Borisa Miloševića

- Iz SDP-a poručuju da bi raspuštanje Sabora maknulo fokus s ove afere. Pa zbog ove afere se ide u raspuštanje Sabra. Svakako ću tražiti raspuštanje Sabora. Ne očekujem od ljudi koje ne čeka nikakva budućnost u slučaju novih izbora da to potpišu. Mi ćemo ići na dvije opcije, raspuštanje Sabora i ‘fetica po fetica’ otkidanje krakova ove hobotnice - kazao je Grmoja.

- Postavljam pitanje zašto se nije uhitilo i ostale?”, pita se Grmoja. “Mogu dati odmah i odgovor. Zato što bi to bio trenutni pad Vlade. Ovako, neki koji nemaju obraza mogu govoriti o rekonstrukciji Vlade - zaključuje.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • brane456 21.02.2022.

    samo ti politiziraj❌

  • neidemdalje 21.02.2022.

    tko još vjeruje da nakon 10 tak ministara i bojne ostalih dužnosnika koji su optuženi za lopovluk da plen-ki-mun nije ništa znao... ja vjerujem da je on glava hobotnice i da će se boriti za vlast dok mu se ne odsječe i posljednji krak...

  • urnebes 21.02.2022.

    Zoki briljira u nametnutoj mu igri TVRDE KOHABITACIJE, postavlja se pitanje bili bio ovako aktivan da mu nije od strane Plenkija bačena rukavica za tvrdu koh. nekako mi se čini da nebi bilo upola ovoga otkriveno, zato hvala plenkiju na kohabitaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare