To je to što me zanima!

Nitko neće na kavu: I u Mostu odbili sastanak s Plenkovićem

Vladine mjere očekujemo u Hrvatskom saboru, kao i zajednički sastanak Vlade s opozicijom, a Most nikada nije bio, niti će biti poluga za nečije političke kalkulacije, objavilil su Mostovci u priopćenju
Vidi originalni članak

Nakon što su sve oporbene stranke osim Mosta odbile poziv Andreja Plenkovića na pojedinačne sastanke , jutros su i iz Mosta objavili da se ipak neće sastati s premijerom.

- Iako je prvotno Most bio spreman zaboraviti na sve političke razlike, kada je vitalni interes Hrvatske u pitanju, te se odazvati sastanku u Vladi, očito je da nema želje za zajedničkim i konstruktivnim sastankom s cijelom oporbom. Naime, smatramo da pojedinačni sastanci s opozicijom neće ispuniti pravu svrhu, pa za njima nema ni potrebe. Svoje gospodarske mjere i smjer Most je već komunicirao javnosti i one su poznate ali za njihovu provedbu treba hrabrosti i političke volje. Obračun s korupcijom i reforma pravosuđa, reforma izbornog sustava, smanjenje broja političara i dužnosnika, ukidanje županija i rezanje nameta građanima i poduzetnicima uz obavezan moratorij na kredite i kamate, sve su to prijedlozi Mosta. Vladine mjere očekujemo u Hrvatskom saboru, kao i zajednički sastanak Vlade s opozicijom, a Most nikada nije bio, niti će biti poluga za nečije političke kalkulacije - objavilil su Mostovci u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Tade 14.07.2020.

    Bravo za Mostovce i budite pravi Most koji spaja Hrvatsku a ne ovi sto ruse Mostove i Hrvatski Narod Hvala vam od Srca

  • Topnik55 14.07.2020.

    Grmoja i ekipa ,nemogu prežaliti što ih je Plenković onako najurijo iz vlade, kao malu djecu. Zamisli koliko su još ispali i drski,sutra dan dolaze na posao kao ,da se ništ nije desilo.

  • Oksimoron_1 14.07.2020.

    Ah, i Most..kako vitar puše, tako oni lete....

Komentiraj...
Vidi sve komentare