To je to što me zanima!

Otac brice pedofila: Moj sin je zaslužio najgoru moguću kaznu

Duško Jovanović, otac Ninoslava Jovanovića, višestruko osuđivanog pedofila, nazvao je oca djevojčice koju je 'Malčanski brico' oteo i rekao mu da mu je žao zbog svega...
Vidi originalni članak

Otac Ninoslava Jovanovića telefonski je kontaktirao Roberta Karimanovića, oca Monike, 12-godišnjakinje koju je krajem prosinca prošle godine oteo takozvani 'Malčanski brico'. 

Podsjećamo, prije nego što ju je policija pronašla u jednoj kući, promrzlu, iscrpljenu i ošišanu, Ninoslav Jovanović je 12-godišnjakinju zlostavljao punih deset dana. 

Pogledajte video:

SEDAMNAEST DANA BIJEGA Šesto policajaca tražilo je bricu pedofila: Evo kako im je bježao

Duško Jovanović njenom je ocu rekao da žali zbog svega što je učinio njegov sin te kako su on i njegova supruga Slavica bili uplakani cijelo vrijeme. 

- Ja sam Duško, otac uhićenog Ninoslava. Htio sam vas kontaktirati nekoliko puta, ali nisam imao snage da vas nazovem i da podijelimo našu zajedničku muku. Ja sam bio najsretniji kada su pronašli dijete. Vjerovali ili ne, to vam kažem od srca. Teško nam je, žao nam je djeteta. Ako možete, shvatite našu muku i našu bol. Kad su našli dijete, nama je pao kamen sa srca, rekao je u telefonskom razgovoru Duško Jovanović ocu otete 12-godišnjakinje, javlja Blic

- Ja sam rekao i govorim opet - on zaslužuje najtežu kaznu, da ga se objesi dolje kod spomenika, na turski način, da bude primjer svima, rekao je Duško Jovanović. 

PRIVELI SRPSKOG MONSTRUMA Pedofil moli za milost: Nemojte da me bijete, nisam jeo 9 dana!

- Pozdravite vašu suprugu, pozdravite malu Moniku u moje i suprugino ime. Ako treba neka pomoć obratite se, dođite kod nas da porazgovaramo kao prijatelji, kao ljudi. Nama je stvarno žao male Monike. Mi smo non-stop bili uplakani, i žena i ja dok dijete nije pronađeno, vjerujte nam. Hvala što ste čuli moj glas i moju ispriku. Vidimo se, završio je Duško telefonski razgovor, a Monikin otac mu je ukratko zahvalio i rekao mu da mu vjeruje, piše Blic

Jovanoviću određen pritvor od 30 dana

Inače, protiv Ninoslava Jovanovića podignuta je optužnica. Tereti ga se za otmicu i seksualno zlostavljanje maloljetne osobe. Jovanoviću je zasad određen pritvor od 30 dana. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • wooly 07.01.2020.

    Kad dodje u buxu budr dobil terapiju.I največi krimosi mrze pedofilčine i silovatelje tak da bu dobil kaj ga zaslužuje.I najbolje da si naruči vjenčanicu jer če bit mlada.

  • Cirenac 07.01.2020.

    Trebaju poslušati njegovbog oca.

  • milky 06.01.2020.

    Jadno dijete sta je proslo s tim monstrumom, koja joj je trauma ostavljena

Komentiraj...
Vidi sve komentare