Obavijesti

News

Komentari 18

Šesto policajaca tražilo je bricu pedofila: Evo kako im je bježao

Šesto policajaca tražilo je bricu pedofila: Evo kako im je bježao
1

U potragu je bilo uključeno više od 300 policajaca iz Niša, Zaječara, helikopteri, vojska, psi tragači, kao i termovizijske kamere. Pedofila su uhvatili jer se vratio na mjesto zločina...

VIDEO

'Malčanski berberin', kako zovu osuđenog silovatelja i pedofila Ninoslava Jovanovića (46), uhićen je jučer oko 14.20 na groblju u Malči. Baš je u tom mjestu pronađen njegov prvi trag, automobil kojim je oteo djevojčicu Moniku, tako da se nakon 17 dana - vratio na mjesto zločina, piše Kurir.

Jovanović je automobilom Fiat Punto oteo 12-godišnju curicu u naselju Brzi Brod dok je išla u školu. Devet dana nakon toga, djevojčicu su pronašli u vikendici u srpskom mjestu Pasjača.

POGLEDAJTE VIDEO:

U potragu je bilo uključeno više od 600 policajaca iz Niša, Zaječara, helikopteri, vojska, psi tragači, kao i termovizijske kamere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jovanović je sat i pol prije uhićenja viđen u dvorištu jedne kuče u Malči. Vlasnik ga je prepoznao i ubrzo shvatio da je bjegunac spavao u njegovom dvorištu.

Pedofil moli za milost: Nemojte da me bijete, nisam jeo 9 dana!
Pedofil moli za milost: Nemojte da me bijete, nisam jeo 9 dana!

- Izašao sam iz kuće i sreo se oči u oči sa njim. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen - rekao je mještanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović. Zatim ga je policija uhitila na lokalnom groblju.

Prethodnih dana policija je imala dojavu da je Malčanski berberin bio i u svojoj kući. Na jednoj ogradi u blizini kuće Malčanskog berberina u četvrtak ujutro primijetili su svjež blatnjav trag na ogradi, pa mještani sumnjaju da je Jovanović preskakao ogradu na putu ka svom dvorištu.

Djevojčica je tog dana kad je oteta iz kuće izašla u 7.20 sati, a kamere su je posljednji put snimile osam minuta kasnije pred ulaz u Brzi Brod. Za svega nekoliko minuta, manijak ju je oteo ukradenim automobilom. Monikina majka Aleksandra istog dana je prijavila njen nestanak.

Tri dana kasnije pronašli su 'punta' beogradskih tablica na malčankom groblju. Istovremeno, policija je došla do saznanja da je u vrijeme nestanka djevojčice nestao i višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin.

Četvrtog dana potrage u grmlju kod obližnjeg sela Malča pronašli su Monikinu torbu. U tom skrovištu je bio šator i vreća za spavanje. Idućeg dana policija javlja da za Ninoslavom Jovanovićem tragaju u vezi sa slučajem nestanka male Monike.

Jezivi brico ima pomagača: On mu je nosio hranu, ali i odjeću?
Jezivi brico ima pomagača: On mu je nosio hranu, ali i odjeću?

Jovanović se sa djevojčicom kretao ka Knjaževcu, a onda je u selu Niševac viđen kako sa njom prelazi preko pruge. Također, vidjeli su ga i mještani sela Svrljiški Miljkovac, od kojih je tražio vodu i, kako je kasnije utvrđeno, gdje je sa djevojčicom prespavao u jednoj kući. Policija je u srijedu, 25. prosinca, u jednoj napuštenoj kući u selu Orešac, nedaleko od Svrljiškog Miljkovca, našla kosu otete djevojčice. 

Nakon toga zlikovac se sa djevojčicom povlači ka rodnoj Malči, gdje je žrtva u nedjelju, 29. prosinca, nađena, ali se otmičaru gubi trag.

Podsjetimo, Malčanski berberin taj nadimak dobio je jer je svoje žrtve otimao, držao u zatočeništvu i prije seksualnog zlostavljanja šišao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a