To je to što me zanima!

Nositelj SDP-ove liste na kavi s USKOK-ovim optuženikom: 'Slučajno sam ga sreo...'

Dragana Kovačevića, bivšeg direktora Janafa, i još šestoricu suoptuženika tereti se za primanje i davanje mita te namještanje milijunskih poslova
Vidi originalni članak

Bivši Milanovićev ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović i Uskokov optuženik Dragan Kovačević jučer su snimljeni u zagrebačkom hotelu Esplanade, javlja Jutarnji list. Na fotografiji se vidi kako dvojac sjedi u kutu sale i razgovara.

Zmajlović im je potvrdio kako je doista došlo do susreta. 

- Slučajno sam ga sreo dok sam čekao sastanak i pozdravio sam ga - kazao je Zmajlović za Jutarnji.

KOMENTIRAO I KOALICIJU Siniša Hajdaš Dončić: I Josipović i Kolinda su bili u kampanjama svojih favorita i naslikavali se...

Naime, Mihael Zmajlović bi trebao predvoditi izbornu listu SDP-ove koalicije u šestoj izbornoj jedinici. 

Dragana Kovačevića, bivšeg direktora Janafa, i još šestoricu suoptuženika tereti se za primanje i davanje mita te namještanje milijunskih poslova.

Osim njega, optužnicu su obuhvaćeni poduzetnici Krešo Petek, Edo Seifried, Ivan Širić i Vatroslav Sablić, bivši direktor Sektora sigurnosti i zaštite u Janafu Vlado Zorić i nekadašnji direktor Janafovog transporta nafte Vladimir Vrbanc.

PREDIZBORNA SLAGALICA VIDEO Udara junak na junaka, u boj idu i veterani. Ovo je top lista najvećih izbornih dvoboja

Kovačević je na mjesto predsjednika Uprave Janafa imenovan 2012. godine, u mandatu Zorana Milanovića.

Uskok tvrdi da je Petek Kovačeviću i njegovim suradnicima dao milijun eura kako bi njegova tvrtka Elektrocentar Petek dobila poslove vrijedne gotovo 65 milijuna kuna. Kovačević je, između ostalog, optužen i da je dobio dva stana od poduzetnika čijim je tvrtkama dogovorio milijunske poslove.
 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • centarfor9 22.03.2024.

    Zorban prigovara Turudiću za susrete sa Mamićem a on je istovremena podržava svog brata koji je haračio po bankama uzimajući kredite naravno, uz pozivanje na svog brata.

  • sjedi 22.03.2024.

    slučajno se sreli pa malo zasjeli da pročakulaju...to samo ima u lijepoj našoj

  • čovik-s-juga 22.03.2024.

    Naravno da je slučajno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare