To je to što me zanima!

Nova nada za obitelj: 'Nemamo dokaza da je Maddie mrtva'

Madeleine je podsjetimo, nestala u Praia da Luzu u Portugalu 2007. godine gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Nakon godina potrage, policija je nedavno objavila da sumnjiče Nijemca Christiana Bruecknera
Vidi originalni članak

Hans Christian Wolters, njemački tužitelj koji je ranije rekao kako je Madeleine McCann najvjerojatnije mrtva te kako ju je osumnjičeni Christian Brueckner najvjerojatnije ubio ubrzo nakon otmice, sada tvrdi kako je to bilo njegovo osobno mišljenje. Mirror piše da je tužitelj sada izjavio da su sve to špekulacije te da nemaju forenzičkih dokaza da je Maddie ubijena. Prijatelj obitelji McCann je rekao kako tužitelj nije smio izlaziti u javnost s takvim informacijama ako nije bio siguran.

POGLEDAJTE VIDEO: Prošlo je 13 godina od nestanka Maddie

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Madeleine je podsjetimo, nestala u Praia da Luzu u Portugalu 2007. godine gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Nakon godina potrage, policija je nedavno objavila da sumnjiče Nijemca Christiana Bruecknera (43) da je oteo i ubio curicu. On je između 1995. i 2007. živio u Portugalu, a nakon toga je često mijenjao mjesto prebivališta. Povremeno se vraćao u Njemačku, a povremeno je boravio u Portugalu.

TRINAEST GODINA BEZ ODGOVORA Pedofila neće optužiti ako ne bude novih dokaza za Maddie?

The Sun piše da policija sada traži eventualna pisma koja je slao svojim ljubavnicama i djevojkama jer je moguće da je u njima spomenuo i Maddie. Navodno je prijateljima rekao kako zna što se dogodilo djevojčici. Istražuju ga i zbog nestanka još nekoliko djece. Christian Brueckner je trenutno u zatvoru gdje služi kaznu zbog napada i silovanja starije Amerikanke. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • djmoslav 15.06.2020.

    Dok god postoji i trunka nade nesmije se odustati i zato se moradobro provjeriti svaka najmanja sitnica koja je u vezi sa ovim slucajem.

  • danho 15.06.2020.

    ja se iskreno nadam da mala nije ziva i da ce joj pronaci ostatke. jer stvarno, ja bih radije da mi je kcer mrtva nego da je strahote prozivljavala 13 godina i jos bu zivjela s tim strahovima do kraja zivota. u isten zivot. radije mrtva ali da je nadju da se roditelji smire.

  • johnnylogan 14.06.2020.

    Što je nažalost puno bitnije, nemaju mi dokaza da je živa

Komentiraj...
Vidi sve komentare