News

Komentari 17

Nova nada za obitelj: 'Nemamo dokaza da je Maddie mrtva'

Nova nada za obitelj: 'Nemamo dokaza da je Maddie mrtva'

Madeleine je podsjetimo, nestala u Praia da Luzu u Portugalu 2007. godine gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Nakon godina potrage, policija je nedavno objavila da sumnjiče Nijemca Christiana Bruecknera

Hans Christian Wolters, njemački tužitelj koji je ranije rekao kako je Madeleine McCann najvjerojatnije mrtva te kako ju je osumnjičeni Christian Brueckner najvjerojatnije ubio ubrzo nakon otmice, sada tvrdi kako je to bilo njegovo osobno mišljenje. Mirror piše da je tužitelj sada izjavio da su sve to špekulacije te da nemaju forenzičkih dokaza da je Maddie ubijena. Prijatelj obitelji McCann je rekao kako tužitelj nije smio izlaziti u javnost s takvim informacijama ako nije bio siguran.

POGLEDAJTE VIDEO: Prošlo je 13 godina od nestanka Maddie

Madeleine je podsjetimo, nestala u Praia da Luzu u Portugalu 2007. godine gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Nakon godina potrage, policija je nedavno objavila da sumnjiče Nijemca Christiana Bruecknera (43) da je oteo i ubio curicu. On je između 1995. i 2007. živio u Portugalu, a nakon toga je često mijenjao mjesto prebivališta. Povremeno se vraćao u Njemačku, a povremeno je boravio u Portugalu.

The Sun piše da policija sada traži eventualna pisma koja je slao svojim ljubavnicama i djevojkama jer je moguće da je u njima spomenuo i Maddie. Navodno je prijateljima rekao kako zna što se dogodilo djevojčici. Istražuju ga i zbog nestanka još nekoliko djece. Christian Brueckner je trenutno u zatvoru gdje služi kaznu zbog napada i silovanja starije Amerikanke. 

Najčitaniji članci