To je to što me zanima!

Nova nesreća u Blatu na istoj cesti gdje je poginula curica...

Automobil se na Karlovačkoj cesti u Novom Zagrebu frontalno zabio u ogradu blizu autobusne stanice. Bllizu tog mjesta, prije samo tjedan dana, vozač je u BMW-u naletio na djevojčicu na 'zebri'
Vidi originalni članak

Samo stotinjak metara od mjesta na kojem je prije osam dana preminula djevojčica (7) na koju je na pješačkom prijelazu naletio vozač BMW-a, nova nesreća u naselju Blato u Novom Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Automobil se na Karlovačkoj cesti zabio u ogradu blizu autobusne stanice ispred pješačkog prijelaza. Policija nam je potvrdila da je bila nesreća, ali i kako nije bilo ozlijeđenih. Nastala je samo materijalna šteta. 

Podsjećamo, David K. (33) u četvrtak 23. svibnja na pješačkom prijelazu u zagrebačkom naselju Blato udario je sedmogodišnju djevojčicu koja je nakon toga preminula.

NAKON ISPITIVANJA Vozač koji je usmrtio djevojčicu pušten: Ipak nije bilo alkohola?

Pustili su ga da se brani sa slobode, privremeno su mu uzeli dozačku dozvolu i mora se javljati u policiju.

- Uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli. Neće to proći tako lako. Došli smo do zebre i stali. Jedan je dojurio, rekao sam: 'Čekajte, cure, vidite kako ovaj juri'. I stali smo. Slušam po zvuku i ne čujem nikoga i velim možemo. Moja kći je krenula i ovaj je dojurio. Koja je to brzina bila... Vidite da nema tragova kočenja, nema ničega - rekao je shrvani otac, Vladimir M., preminule djevojčice za HRT.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je policija objavila kako je David K. u urinu nakon nesreće imao 0,34 g/kg alkohola, vađenjem krvi nije utvrđen alkohol.

- To znači da se radi o alkoholu koji već napušta tijelo kroz urin, a nema ga u krvi. Iz toga proizlazi da u trenutku nesreće uopće nije imao alkohola u krvi. Radi se o tragičnoj nesreći koja se dogodila zbog nepažnje, a to svojom optužbom tvrde i tužitelji jer mu inkriminiraju nesreću iz nehaja. Dakle nije se radilo o ekstremnoj bezobzirnosti - rekao je njegov odvjetnik Rafael Krešić za Jutarnji.

OTAC POGINULE CURICE U ZAGREBU 'Dojurio je na zebru, uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli...'

Samo dan nakon što je djevojčica nastradala na 'zebri', na toj su dionici, za koju mještani Blata dulje vrijeme upozoravaju da je kao pista i da na njoj jure, počeli postavljati 'ležeće policajce'.

Mještani Blata nakon tragične nesreće u kojoj je prestalo kucati srce malog anđela izašli su na ulicu i na mjestu gdje je stradala djevojčica blokirali su promet.

- Zar je dijete moralo stradati da bi se nešto poduzelo?! - pitaju se mještani Blata, koji stalno upozoravaju da se na toj cesti jako brzo voze, ali nitko ne reagira. 

Dok ne bude prekasno...

Idi na 24sata

Komentari 36

  • luna5 31.05.2019.

    ništa novo u blatu , kad živimo u mulju

  • mirela705 31.05.2019.

    Ajde zaobilazite Blato ak vam je do brze vožnje! Već nam je dosta toga svaki dan....

  • iinvidico 31.05.2019.

    Sveti Ivan Zelina-Sveta Helena...svako malo nastrada neka ograda ispred kuce...srecom koliko znam zasad nema poginulih i ni jedan auto nije zavrsio u dnevnom boravku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare