To je to što me zanima!

Nove jezive slike prikazali na televiziji: Velja Nevolja pozirao s obezglavljenim žrtvama

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin na Pinku je rekao da su ubojice i ološ koji ne zaslužuje nikada izaći iz zatvora. Vulin je rekao da su od žrtava radili ćevape te su ih u vrećama bacali u rijeku...
Vidi originalni članak

Televizija Pink objavila je fotografije mučenja mafijaške organizacije koju je vodio Veljko Belivuk zvan Velja Nevolja, prenosi Blic.

POGLEDAJTE VIDEO: Fotografirao se s obezglavljenim žrtvama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na nekim fotografijama je Belivuk s Markom Miljkovićem, poziraju s koktelima i oružjem. Na kraju su prikazali nekoliko fotografija na kojima poziraju s osakaćenim žrtvama.

ZLOGLASNI VELJA NEVOLJA Srpski ubojica koji je navodno ljude pretvarao u ćevape imao hrvatski pasoš: Zvao se Branko

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin na Pinku je rekao da su ubojice i ološ koji ne zaslužuje nikada izaći iz zatvora. Dodao je da su fotografije pokazali obiteljima žrtava koji su bili šokirani. Sve žrtve bile su navijači Partizana.

Vulin je rekao da su od žrtava radili ćevape te su ih u vrećama bacali u rijeku.

KRVAVA ZNAČKA Inspektor je istraživao zvjerska mučenja bande Velje Nevolje i odavao podatke? Bio je krtica?!

Tijekom tjedna su pripadnici SBPOK-a (Služba za borbu protiv organiziranog kriminala) uhitili i Bojana Hrvatina koji je bio član Belivukove grupe, a Belivuka i ostale pripadnike su opet priveli na saslušanje zbog proširenja istrage za još dva ubojstva.

Većina osumnjičenih se brani šutnjom, ali Marko Miljković je odlučio progovoriti, prenosi Blic.

Vulin je komentirao da je cilj ove skupine da bacaju ljagu na MUP, a istaknuo je da stalno dobivaju prijetnje od članova klana.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • 25sata 21.07.2021.

    Dragi novinari, izbrisali ste mi članak, jer ste se uvrijedili na istinu, a znate da sam u pravu, hvala na žutom kartonu, ja vama dajem crveni, vi samo nastavite s pisanjem nebitnih stvari, pa ćete daleko dogurati, očito je da posao ne radite iz ljubavi, trujete i vlastitu djecu sa glupostima, zapitajte se jel plemenito radite posao, zapitajte se što narod želi i ne želi čuti, naše mišljenje bi trebalo biti bitno. Hvala, Lp

  • LjiljanaMilovanovic 20.07.2021.

    Znamo da su opasne zivotinje tj. ljudozderi u kavezu a ovi su bili slobodni ko ptice. Steta sto nisu imali apetit na one koji su ih drzali na slobodi, ah da to su im prijatelji koji su radili za njih.

  • problematik 20.07.2021.

    I sada neka netko kaže da Srbi nisu genocidan narod.Ovakva zvjerstva nisu radili niti u konc logoru!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare