To je to što me zanima!

O istupu Ilčića: "Ima problema sa svojom seksualnošću..."

Ladislava Ilčića je ranije ovog tjedna izjavio kako žensko raspoloženje ovisi o razini hormona na tijekom menstrualnog ciklusa. Svojom je izjavom izazvao brojne reakcije
Vidi originalni članak

Dugo već u javnosti nije bilo ovako seksističke izjave jednog političara, rekla je Mostova Ines Strenja Linić i tako komentirala izjavu  Ladislava Ilčića koji je ranije ovog tjedna izjavio kako žensko raspoloženje ovisi o razini hormona na tijekom menstrualnog ciklusa.   

'ON TO NIJE REKAO' Zekanović brani Ilčića: Bauk ga difamira, on je častan čovjek

- Ovo je duboko sramotno i pokazuje da kolega Ilčić ima problema sa svojom seksualnošću. On ima problem i s rodnom ravnopravnošću. On nije za to da žena bude ravnopravna. On ženu direktno stavlja u zapećak i ima očit problem, ali problem imaju i ministrica i premijer. On očito ne može savjetnik i jednostavno ga treba maknuti iz političkog života jer radi štetu svima nama, kao i svojoj stranci - rekla je Strenja Linić, javlja N1 Televizija. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Usora1 26.01.2018.

    glupa tema, o izjavi koja ima dosta ispravni postavki razglabaju oni koji pojma nemaju o istoj na temelju ideoloskog opredjeljenja. cuvaj me majko od gladi, rata i glupog hrvata...

  • Usora1 26.01.2018.

    ines seko, pa kako mozes nesto tvrditi prije nego to provjeris...' a kad provjeris javi seeeeeeeeeeee

  • japanokinez 26.01.2018.

    Ovo je sve išlo u PM, ma šta u PM u trista PM. Kada žena kaže da je pod menstruacijom osjetljivija, razdražljivija, nije sva svoja, onda je sve u redu, a kada kaže ovaj lik obada je sve u neredu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare