To je to što me zanima!

Objavilo ministarstvo: Putinova 'nuklearna trijada' stavljena u stanje pojačane pripravnosti

Rusija je u stanje pripravnosti stavila strateške raketne snage, Sjevernu i Pacifičku flotu te dalekometnu avijaciju.
Vidi originalni članak

Strateške raketne snage, Sjeverna i Pacifička flota i dalekometna avijacija stavljeni su u stanje pripravnosti, priopćilo je rusko Ministarstvo obrane.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA

"Ruski ministar obrane, general vojske Sergej Šojgu izvijestio je vrhovnog zapovjednika ruskih oružanih snaga Vladimira Putina da se, u skladu s njegovim naredbama, smjenjuju dužnosti na zapovjednim mjestima Strateških raketnih snaga, Sjeverne i Pacifičke flote, a zapovjedništvo dalekometnog zrakoplovstva stavljeno je na pojačano borbeno dežurstvo”, priopćilo je ministarstvo u ponedjeljak.

Podsjetimo, u tijeku su pregovori.

Više od dva sata traju pregovori između ruske i ukrajinske delegacije, i dalje nema novosti oko zaključaka. No činjenica što su potrajali mogla bi biti pozitivan signal u danu u kojem deseci civila ginu zbog raketiranja Harkiva.

Nakon kratkog uvodnog govora bjeloruskog ministra vanjskih poslova Vladimira Makeija novinari su morali napustiti dvoranu za sastanke u palači Rumiancau - Paskievič u Gomelu i ugasiti kamere.

>>> Zbivanja iz rata u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • skandinavia 03.03.2022.

    Realno nema šta više izgubiti pa nebi bilo ni čudno da se odluči za takvo šta

  • tvrtvrt 02.03.2022.

    Prvo je zaradio na maskama sad ce na jodu

  • Re 01.03.2022.

    Ruskim vojnicima nisu ni rekli sta se desava rekli im da idu na vjezbe prvo pa drugo da ce ih ukrainski narod docekat rasirenih ruku, a oni slazu koktele dobrodoslice. Moral rusa je opravdano nizak jednako nizak kao despot u hegemon koji ih je tamo poslao

Komentiraj...
Vidi sve komentare