To je to što me zanima!

Obolio još jedan član obitelji pacijenta iz Stubičkih toplica

Pacijent je bio jedan od tri slučaja za koji je obitelj svjedočila da ih bolnica nije upozorila na mogućnost zaraze. Djedu se nakon dolaska kući ubrzo dodatno pogoršalo zdravstveno stanje
Vidi originalni članak

Još jedan član obitelji jednog pacijetna iz Stubičkih toplica je obolio od korona virusa. Pacijent (84) bio je otpušten iz toplica, u koje je došao na rehabilitaciju nakon moždanog udara, 3. travnja, ali iz bolnice nisu upozorili obitelj da moraju poduzeti mjere predostrožnosti jer je u bolnicu ušao virus, piše Nizagorjemalo.hr.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pacijent je bio jedan od tri slučaja za koji je obitelj svjedočila da ih bolnica nije upozorila na mogućnost zaraze. Djedu se nakon dolaska kući ubrzo dodatno pogoršalo zdravstveno stanje.

Zbog sumnje na COVID-19 testirali su ga i test je bio pozitivan. No, dok je bio doma, zarazio je dva člana obitelji, svoju suprugu i unuku koja je baki pomagala oko djeda, jer je on bio u pelenama i nepokretan.

TKO JE POGRIJEŠIO? Korona u Zagorju: Otpuštali su pacijente prije dolaska nalaza?

Kako mu je stanje bilo teško, i zbog ranijeg moždanog udara, prebacili su ga na kraju u Opću bolnicu Zabok gdje još uvijek leži.

U utorak 21. travnja je, pak, ista obitelj dobila potvrdu da je djed zarazio još jednog člana obitelj. Na korona virus pozitivna je sad i njegova kći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zeljkopž 21.04.2020.

    Zanimljivo, kako to da nema ničeg o ravnatelju Stubičkih toplica. Onoga iz Splita razvlače od nemila do nedraga.

  • 21.04.2020.

    Osoblje u Stubičkim toplicama je deset puta ljubaznije nego u Krapinskim,ne govorim to bez veze,nego iz iskustva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare