To je to što me zanima!

Obračun u Sarajevu: Pucala u muža pred očima dvoje djece

Emina Arnautović (36) koja je u petak uhićena nakon što je u sarajevskom naselju Hrasno pucala u svog supruga Admira Arnautovića (37) predana je Tužiteljstvu
Vidi originalni članak

Emina Arnautović (36) zvana Minka koja je u petak uhićena nakon što je u sarajevskom naselju Hrasno pucala u svog supruga Admira Arnautovića (37) zvanog Šmrk predana je Tužiteljstvu.

Admir Arnautović je otprije poznat policiji kao višestruki prijestupnik - uhićivan je zbog kaznenih djela s drogom, ali i izazivanja opće opasnosti i drugih djela.

- Arnautović je osumnjičena je za kaznena djela izazivanje opće opasnosti, nanošenje teške tjelesne ozljede, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, oštećenje tuđe stvari i nedozvoljeno držanje oružja. Nakon što je ispita tužilac odlučit će se o daljnjim zakonskim mjerama koje će biti poduzete, kazala je za Dnevni avaz Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS. 

Zanimljivo, prilikom privođenja policija je kod Emine pronašla oko kilogram heroina.

Emina je, također, zajedno s Eldanom Žigovićem privođena nakon bombaški napada na imovinu braće Mulić, odnosno kafić "Fashion" u Marijin Dvoru te obiteljsku kuću u općini Centar.

Podsjetimo, u sarajevskom naselju Hrasno u petak oko 13.45 sati Emina je iz vatrenog oružja pucala u svog supruga i ranila ga u desnu nogu, tvrde očevici. Nakon toga je ušla u obližnji frizerski salon gdje je, navodno, opet pucala. Kao motiv spominje se ljubomora.

U trenutku pucnjave na ulici se nalazio velik broj ljudi i samo pukom srećom nitko od slučajnih prolaznika nije stradao.

Pucnjavi je, tvrde svjedoci, prethodila žestoka svađa između supružnika, a sve se odigralo pred očima njihove dvoje maloljetne djece.

Ranjeni muškarac vozilom Hitne pomoći prevezen je u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • nori 🖖 13.03.2017.

    Utjecaj isila?

  • let³ 12.03.2017.

    ...sad ce biti gadno...NIJE ga ubila...

  • Arufasnug 12.03.2017.

    majka kraljica

Komentiraj...
Vidi sve komentare