Obavijesti

News

Komentari 30

Obračun u Sarajevu: Pucala u muža pred očima dvoje djece

Obračun u Sarajevu: Pucala u muža pred očima dvoje djece
1

Emina Arnautović (36) koja je u petak uhićena nakon što je u sarajevskom naselju Hrasno pucala u svog supruga Admira Arnautovića (37) predana je Tužiteljstvu

VIDEO

Emina Arnautović (36) zvana Minka koja je u petak uhićena nakon što je u sarajevskom naselju Hrasno pucala u svog supruga Admira Arnautovića (37) zvanog Šmrk predana je Tužiteljstvu.

Admir Arnautović je otprije poznat policiji kao višestruki prijestupnik - uhićivan je zbog kaznenih djela s drogom, ali i izazivanja opće opasnosti i drugih djela.

- Arnautović je osumnjičena je za kaznena djela izazivanje opće opasnosti, nanošenje teške tjelesne ozljede, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, oštećenje tuđe stvari i nedozvoljeno držanje oružja. Nakon što je ispita tužilac odlučit će se o daljnjim zakonskim mjerama koje će biti poduzete, kazala je za Dnevni avaz Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS. 

Zanimljivo, prilikom privođenja policija je kod Emine pronašla oko kilogram heroina.

Emina je, također, zajedno s Eldanom Žigovićem privođena nakon bombaški napada na imovinu braće Mulić, odnosno kafić "Fashion" u Marijin Dvoru te obiteljsku kuću u općini Centar.

Podsjetimo, u sarajevskom naselju Hrasno u petak oko 13.45 sati Emina je iz vatrenog oružja pucala u svog supruga i ranila ga u desnu nogu, tvrde očevici. Nakon toga je ušla u obližnji frizerski salon gdje je, navodno, opet pucala. Kao motiv spominje se ljubomora.

U trenutku pucnjave na ulici se nalazio velik broj ljudi i samo pukom srećom nitko od slučajnih prolaznika nije stradao.

Pucnjavi je, tvrde svjedoci, prethodila žestoka svađa između supružnika, a sve se odigralo pred očima njihove dvoje maloljetne djece.

Ranjeni muškarac vozilom Hitne pomoći prevezen je u bolnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca