To je to što me zanima!

OceanGate obustavio sve ekspedicije na olupinu Titanika nakon smrtonosne implozije

OceanGate je u lipnju 2024. planirao dvije ekspedicije na olupinu Titanika u udaljenom kutu sjevernog Atlantika
Vidi originalni članak

OceanGate, američka tvrtka koja je upravljala turističkom podmornicom koja je implodirala tijekom zarona prama olupini Titanika, obustavila je sva istraživanja i komercijalne operacije, objavila je kompanija u četvrtak.

Tvrtka nije navela pojedinosti osim natpisa na svojoj internetskoj stranici: "OceanGate je obustavio sva istraživanja i komercijalne operacije."

DANAS BI NAPUNILA 113 GODINA Najstarija glumica iz Titanica: Doživjela je stoti rođendan, a proslavila se 'pod stare dane'

OceanGate je u lipnju 2024. planirao dvije ekspedicije na olupinu Titanika u udaljenom kutu sjevernog Atlantika.

Američke i kanadske vlasti istražuju uzrok implozije u lipnju, koja je usmrtila svih petero ljudi u podmornici i otvorila pitanja o nereguliranoj prirodi takvih ekspedicija.

TRAGEDIJA NAKON 111 GODINA Prokletstvo vodenog groblja Titanica i čudo jednog pekara: 'Ostavite naše mrtve na miru'

Američka obalna straža prošlog je tjedna pronašla ljudske ostatke i krhotine podmornice poznate kao Titan, nakon pretraživanja dna oceana. Očekuje se da će dodatne analize rasvijetliti uzrok implozije.

Titan je izgubio kontakt s pratećim brodom tijekom spuštanja 18. lipnja. Ostaci su pronađeni četiri dana kasnije, rasuti po morskom dnu oko 488 metara od pramca Titanika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Sivonja i Vesna 07.07.2023.

    Suvise mi to nekako poslozeno -nebi sad da budem pogresno shvacen al previse milijardi u igri-za jos 7 dana ni spomena o njima a mogu sad da uzivaju pod drugim identitetom!

  • Piver 07.07.2023.

    haha pa nitko normalan vise nece ic s tom firmom pod more ...to ce brzo bankrotirat.

  • liliZG2.0 07.07.2023.

    kaj će sada morati sve akontacije vratiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare