To je to što me zanima!

'Očekujem čestitku Jane Fonde'

Platforma Možemo! po trenutačnim bi rezultatima trebala osvojiti nekolicinu mandata i time premašiti očekivanja prije izbora. Podršku su im pružile i poznate holivudske aktivistice, a Borić ne krije zadovoljstvo
Vidi originalni članak

Zeleno-lijeva koalicija Možemo!, koju čine istoimena platforma, Nova ljevica, Radnička fronta, ORaH, Zagreb je naš! i Za grad rezultate izbora čekaju u svojem stožeru, koji se nalazi na platou Muzeja Suvremena Umjetnosti, a imaju itekako razloga za zadovoljstvo.

Pratite emisiju Izbori 2020 - Izborna noć na 24sata

U stožeru vlada odlično raspoloženje, atmosfera je opuštena i vesela te se okupilo jako puno mladih ljudi. Platformi su još ranije podršku pružile i internacionalne zvijezde poput glumica i aktivistica Pamele Anderson i Jane Fonde. 

UŽIVO IZ STOŽERA Koalicija Možemo! slavi dobar rezultat, ori se 'Zagreb je naš'

Kao politička aktivistkinja usprotivila se ratovima u Vijetnamu i Iraku, a Fonda se zalaže za ljudska i građanska prava, protiv nasilja nad ženama i rasizma te za prava manjina i zaštitu okoliša. Hrvatima je nedavno rekla kako po prvi put imaju priliku u svojoj zemlji birati pravu zelenu opciju.

- Očekujem njezinu čestitku. Prije mjesec i pol bili smo statistička pogreška, sad imamo klub. Sigurna sam da će do promjena još doći. Važno je da su birači pokazali da možemo - rekla je Rada Borić, a prenosi Dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • jajo_ 06.07.2020.

    Kad vidim ove, odjednom mi HDZ uopće ne izgleda tako loše

  • Istanbulska Konvencija 06.07.2020.

    Sad će glavne teme u saboru biti: fe-minizam, istos*olni brakovi, trans-se*sualizam, "patrija-halno društvo", ukidanje tradicionalnog braka i sl.

  • be yourself 06.07.2020.

    Baš mi je drago da je Borić ušla kao i Peović tako da ekstremistima rade ravnotežu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare