To je to što me zanima!

Od posljedica korone preminula dvomjesečna beba u Beogradu: 'Šest tjedana borila se za život'

Nažalost, prva beba koju smo primili sa deset dana starosti, preminula je prošlog tjedna. Poslije gotovo šest tjedana borbe za njezin život, izjavila je liječnica Snežana Rsovac
Vidi originalni članak

Jedna beba preminula je od posljedica zaraze koronavirusom u Dječjoj klinici Tiršova u Beogradu, javlja Blic.

- Nažalost, prva beba koju smo primili sa deset dana starosti, preminula je prošlog tjedna. Poslije gotovo šest tjedana borbe za njezin život - izjavila je za TV Prva liječnica Snežana Rsovac.

SVE IH JE VIŠE Međunarodni je dan Palčića: Najmanja prerano rođena beba u Hrvatskoj težila je 414 grama

Ona je rekla da su još dvije bebe smještene na toj klinici i da je njihovo trenutno stanje dobro.

- Beba od mjesec dana nalazi se na intenzivnoj njezi - dodala je, a druga beba se uspjela oporaviti iako je dugo bila na respiratoru.

Sva ostala djeca na toj klinici su dobro i broj prijema zaražene djece se smanjio.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nokia1 22.11.2021.

    Pocivaj u miru andjele mali!

  • koronko6val 22.11.2021.

    Teorije zavjere? - Kovid putovnice-potvrđeno - ograničenja za necijepljene- potvrđeno- obavezno cijepljenje-potvrđeno- segregacija i označavanje necijepljenih? - prisilno cijepljenje? - eliminacija necijepljenih? Sve se ne tako davno činilo kao teorija zavjere dok nije postalo stvarnost pa me nebi čudile niti fašističke metode u ime "zdravlja" koje su već viđene u ljudskoj povijesti.

  • yogore1751 22.11.2021.

    @herr x @SARAH-ANTHEA @Dreamcatcher* Evo pogledajte kako nas opet lažu i ne prenose nam kada umre netko mlad? Opet su prešutjeli još jednu mladu osobu koja umre od korone jel tako? :-)  Nemojte samo previše nervirati svoje male mozgiće, da ne bi opet gušteri iz orbite došli usaditi čipove u vaša savršena tijela :-) Jer naravno, sve je to jedna velika svjetska urota protiv takvih poput vas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare