To je to što me zanima!

Odgojiteljica iz vrtića pokraj sinagoge: 'Rekli su nam da ne izlazimo, napadač je na slobodi'

Zbog napada, danas gotovo nitko ne radi, a škole i vrtići su ostali otvoreni za one koji nemaju drugog izbora. Iskreno, jako me strah, priča nam odgojiteljica iz Zagreba koja već nekoliko godina živi i radi u Beču...
Vidi originalni članak

Jedan od počinitelja sinoćnjeg terorističkog napada u Beču još uvijek je na slobodi, pa su vlasti upozorile građane da ne izlaze nigdje.

POGLEDAJTE VIDEO: Detalji napada u Beču

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Radim u vrtiću u blizini sinagoge. Skoro svi roditelji su javili da neće dovesti djecu. U vrtiću je trenutno 6 od 42 djece, koliko inače pohađa naš vrtić. To su djeca od ljudi koji nisu mogli ostati doma zbog posla. Rekli su nam da ne izlazimo nigdje jer je jedan još uvijek na slobodi. Iskreno, jako me strah - priča nam odgojiteljica iz Zagreba koja već nekoliko godina živi i radi u Beču. 

JEDAN OD NJIH JE RANJEN Dva turska MMA borca postali su heroji Beča: U terorističkom napadu spasili bakicu i policajca

Austrija je od danas u lockdownu pa je većina institucija i djelatnosti zatvorena, uz iznimku škola za učenike nižih razreda, dječjih vrtića, trgovina, frizera pedikera i kozmetičkih salona. Zbog napada, danas gotovo nitko ne radi, a škole i vrtići su ostali otvoreni za one koji nemaju drugog izbora. 

Više o tome možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Čisti 03.11.2020.

    Šta su tražili to su dobili!Ministrca pravosuđa muslimanka porijeklom iz Bosne.Btw pokrenula inicijativu da se maknu križevi jer vrijeđaju druge pripadnike drugih vjera(čitaj mosloše).

  • NikolaTesla 03.11.2020.

    Mah, nemate ideje. Koji strah, ovaj balavac je amater za prave teroriste, on još nije završio obuku, na koju je htio otići. Što je već trebao bit signal tajnoj službi da to pokupi sve do jednog , ubaci u vreće i detaljno popriča sa njima. Treba pohvatat one koji su ga nagovorili na ovo i isprali mu glavu. Oni su bitni.

  • Palamudan 03.11.2020.

    Albanci porijeklom sa Gibraltara

Komentiraj...
Vidi sve komentare