To je to što me zanima!

Odvjetnica mladića (20) koji je pretukao vojnika u Požegi: 'On je priznao počinjenje tog djela..'

Podsjećamo, policija je objavila kako je M.K. u noći na subotu u Požegi na Trgu Svetog Trojstva nakon verbalne prepirke napao Jakova Bočkaja (21), hrvatskog vojnika koji je bio izvan službe.
Vidi originalni članak

Osumnjičenik je u svom izlaganju sve detaljno objasnio što i kako je bilo, priznao je počinjenje djela koje mu stavlja na teret. Mi ćemo pisati žalbu, nemaju svjedoci što reći pored njegovog priznanja, rekla je za Danas.hr Anita Pezer, odvjetnica 20-godišnjeg M.K koji je na parkingu u Požegi premlatio svojeg prijatelja, 21-godišnjeg vojnika Jakova Bočkaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi vojnik je u nedjelju ujutro preminuo. 

Ranije danas je odvjetnica osumnjičenog za Danas.hr kazala kako je njezin klijent 'u stanju šoka i da je iznio obranu'.

Napadač nije prijavljen za ubojstvo, već za kazneno djelo teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti. Prijeti mu od 3 do 15 godina zatvora.

POGLEDAJTE VIDEO: PRIVOĐENJE MLADIĆA KOJI JE NASMRT PRETUKAO VOJNIKA

Udarao ga na podu

- Određen je istražni zatvor, bio je predložen iz jednog razloga - zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke - kaže Pezer.

ISCIPELARIO PRIJATELJA NA SMRT Osumnjičeni za smrt vojnika u Požegi ide u istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke

Podsjećamo, policija je objavila kako je M.K. u noći na subotu u Požegi na Trgu Svetog Trojstva nakon verbalne prepirke napao Jakova Bočkaja (21), hrvatskog vojnika koji je bio izvan službe.

MLADI VOJNIK PREMINUO U BOLNICI Policija o napadu na vojnika u Požegi: Krenuli su zajedno kući, a onda je došlo do prepirke...

- Nakon kraće verbalne prepirke fizički je napao 21-godišnjaka zadavši mu više udaraca u predjelu glave. Uslijed udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni ga je nastavio udarati još par puta i napustio je mjesto događaja. Ozlijeđeni 21-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi gdje je u nedjelju 16. travnja u jutarnjim satima od posljedica ozljeda preminuo - objavili su iz policije.

STRAHOTA U POŽEGI Prijatelja je nogama tukao do smrti, Eminovci zavijeni u crno: 'Što reći, nemamo više snage...'

Jakov i osumnjičeni M.K. bili su dugogodišnji prijatelji, igrali su nogomet u istom klubu u Eminovcima.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • Zlatna Vuga 17.04.2023.

    Jedno je pravda, a drugo je pravo. Svi napadaju odvjetnicu, ali ona njega mora braniti, to je njezin posao. Šta mislite da je njoj lako preuzeti taj slučaj? Ali odabrala je taj poziv i mora ga odraditi. Zato odvjetnici i imaju odurno visoke cifre. U ovom slučaju će vjerojatno izgubiti i to će onda biti i pravo i pravda.

  • njet njet 17.04.2023.

    oh, pa ako je priznao onda je sve ok...pustite covjeka na slobodu...a ako je, uz priznanje istovremeno i ponosan na antifasizam, onda je neophodno dati mu i nagradu za borbu protiv svakom pravom samoproglasenom antifufici ocite puzajuce fasizacije i galopirajuce ustasizacije drustva! ;-)

  • vinja 17.04.2023.

    Neka nadobudna odvjetnica, nitko ništa ne smije reći jer je njen branjenik sve priznao. Nije mi jasno što se uopće može braniti. Jedno je tučnjava, a drugo "cipelarenje" kad je čovjek već srušen na tlo, da bi na kraju preminuo.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare