To je to što me zanima!

Odvjetnik tvrdi: Brianova mama pisala je sinu, nudila pomoć oko rješavanja tijela ubijene Gabby

Brian Laundrie je priznao da je ubio svoju djevojku Gabby Petito u oproštajnom pismu napisanom u bilježnici koju su agenti FBI-a pronašli pored njegovog tijela
Vidi originalni članak

Majka Briana Laundrieja napisala je pismo svom sinu u kojem je spominjala nabavku lopate i pokapanje tijela, rekao je odvjetnik koji zastupa roditelje Gabby Petito na sudu, prenosi CNN.

SATI PRIJE UBOJSTVA VIDEO Ovo su posljednji trenuci Gabby Petito: Zaručnik ju je par sati kasnije zadavio, tijelo bacio

Navodno je na omotnici s pismom pisalo "spaliti nakon čitanja", te je pismo pronađeno u ruksaku Briana Laundrieja kada je pronađeno njegovo tijelo.

KRAJ ISTRAGE Brian Laundrie je u oproštajnom pismu priznao da je brutalno ubio djevojku Gabby Petito

Posjetimo, Brian Laundrie je priznao da je ubio svoju djevojku Gabby Petito u oproštajnom pismu napisanom u bilježnici koju su agenti FBI-a pronašli pored njegovog tijela, javlja Independent.

Bilježnica, zajedno s ruksakom i revolverom kojim si je zadao smrtonosnu ranu, pronađena je u močvari Carlton Reserve blizu kuće njegovih roditelja u North Pointu na Floridi. 

Istraga je otvorena nakon što su njen nestanak prijavili njeni roditelji 12. rujna. Njeno tijelo je pronađeno 19. rujna na kampiralištu Spread Creeku u nacionalnom parku Grand Teton, u blizini mjesta gdje je zadnji puta viđena s Laundrijem. Tri tjedna prije toga, zadnji je put razgovarala sa svojim roditeljima. 

BRIANA NAŠLI 20. LISTOPADA Objavili rezultate obdukcije: Zaručnik ubijene Gabby Petito presudio si je hicem u glavu

Kao uzrok njene smrti navode se udarci čvrstim predmetom ili šakom po glavi i gušenje rukama. Njeno tijelo je pronađeno tri tjedna nakon što ju je Laundrie ubio. 

Laundrijevi ostatci su pronađeni 20. listopada, dva mjeseca nakon što ju je ubio i mjesec dana nakon što je nestao. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Orfej 14.02.2023.

    Zasto ju je čudak ubio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare