To je to što me zanima!

Odvjetnik vozača autobusa: Još uvijek je bio u krvavoj odjeći, tek sada se stigao presvući

Koliko ja imam informaciju, on nikome u niti jednom trenutku nije rekao da je zaspao - rekao je odvjetnik Igor Cišper...
Vidi originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mile Soldo donio je odluku o istražnom zatvoru za vozača kosovskog autobusa koji je u nedjelju ujutro sletio s autoceste kod Slavonskog Broda. Igor Čiškar, odvjetnik vozača, kazao je u izjavi za medije nakon donošenja odluke da je uspio razgovarati sa svojim klijentom te da mu je žao što se sve dogodilo.

Rekao je i kako je vozač još uvijek bio u krvavoj odjeći te da se sada presvlači.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Koliko ja imam informaciju, on nikome u niti jednom trenutku nije rekao da je zaspao - rekao je odvjetnik Igor Cišper i dodao da će zadržati za sebe što mu je točno rekao vozač.

STRUČNJAK O STRAŠNOJ NESREĆI: 'I busevi trebaju pojaseve. Da su se putnici vezali, posljedice sigurno ne bi bile tako strašne'

- Ja ne znam kako je državno odvjetništvo došlo do tog zaključka - rekao je komentirajući priopćenje prema kojem je mogući uzrok nesreće umor vozača i nesposobnost da sigurno upravlja vozilom. Podsjetimo, uhićeni vozač upravljao je autobusom u trenutku slijetanja s autoceste A3 Zagreb - Lipovac, uslijed čega je poginulo deset osoba, a više od 40 je ozlijeđeno. Među deset poginulih je i drugi vozač.

Više pročitajte OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • ivana kiss 27.07.2021.

    a žao mi je i njega

  • 27.07.2021.

    Neznam zbog cega su mu stavili lisice na ruke??

  • Iveco 13 27.07.2021.

    Kako god jadan čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare