Obavijesti

News

Komentari 172

Vozaču autobusa određen je istražni zatvor na mjesec dana

Vozaču autobusa određen je istražni zatvor na mjesec dana
7

Iz slavonskobrodske bolnice jučer je otpušteno 26 putnika kojima je pružena liječnička pomoć nakon prometne nesreće na autocesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
16.25

Dio putnika iz nesreće kod Slavonskog Broda oko 16.20 počeo je s ukrcajem u autobus koji će ih odvesti do Osijeka, a tamo ih čeka avion za Prištinu koji će poletjeti u 21 sat.

15.55

Petero putnika iz autobusa strave dovedeno je oko 12 sati u Županijsku sud u Slavonskom brodu. 

Sudac Mile Soldo uspio je razgovarati s troje putnika, a ostali su morali krenuti na put prema Kosovu. Dvije putnice rekli su da su u vrijeme nesreće spavale, a jedan od putnika je prepoznao vozača koji je u to vrijeme bio na sudu. 

15.00

Odvjetnik Ljubo Pavasović Visković kratko nam je komentirao kako će braniti vozača, a kako ga je angažirala vozačeva obitelj.

12.14

Policija je dovela vozača autobusa na Županijski sud. Vozač se napokon stigao presvući iz krvave košulje u kojoj je danima bio u pritvoru. Policija ga je u lisicama dopratila na sud, na koji uskoro stiže i petero putnika iz autobusa. Među putnicima ima još uvijek onih koji se nisu uspjeli presvući, a svi su vidno iscrpljeni. Policija je pomagala i jednoj ženi da uđe u zgradu suda. Dvije žene nose dresove hrvatske reprezentacije koje su im jučer donijeli za poklone. Nakon toga, u 16:30 autobus će ih odvesti za Osijek, a u Osijeku večeras imaju let za povratak kući na Kosovo.

24sata

Podsjetimo, vozaču autobusa danas je određen jednomjesečni istražni zatvor, nakon čega se novinarima obratio jedan od njegovih odvjetnika. Radi se o Igoru Cišperu iz odvjetničkog ureda Ljube Pavasovića Viskovića.

- Kolega Pavasović i ja bit ćemo branjenici - otkrio je Cišper.

- Vozaču je jako žao. Koliko ja imam informaciju, on ni u jednom trenu nikome nije rekao da je zaspao. Rekao mi je neke stvari, ali to ću zadržati za nas - dodao je.

11.00

FOTO: Dva dana nakon nesreće snimili smo devastirani autobus

24sata
Komentari 172