To je to što me zanima!

Oglasio se DORH o nesreći u kojoj su poginule dvije sestre

U nesreći su poginule dvije sestre, inače kćeri poznate općinske vijećnice. Čeka se nalaz obdukcije i rezultati krvi i urina sudionika nesreće
Vidi originalni članak

DORH se oglasio povodom teške nesreće u Dicmu u kojoj su život izgubile dvije mlade djevojke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu je 9. lipnja 2023., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Policijske postaje Sinj, te stalnog sudskog vještaka za promet, proveo očevid prometne nesreće koja se dogodila 9. lipnja 2023. u 00:43 sati u mjestu Dicmo.

MALEŠ IZRAZIO SUĆUT OBITELJI Bivši predsjednik Hajduka: Cijeli kraj je zavijen u crno. Sestrice su otišle anđelima, i duša plače

Prema do sada prikupljenim podacima, utvrđeno je kako se osobno vozilo marke Škoda uključivalo s parking prostora u promet u smjeru juga, odnosno u smjeru Splita, na način da je poduzelo skretanje u lijevo, dok se osobno vozilo marke Mercedes kretalo istočnom prometnom trakom, iz smjera juga u smjeru sjevera, odnosno iz Splita prema Sinju kolnikom ceste D1. Došlo je do sudara između prednje strane vozila Mercedes i prednje bočne lijeve strane vozila marke Škoda. U prometnoj su nesreći smrtno stradale dvije ženske osobe koje su bile u vozilu marke Škoda. 

Dežurni zamjenik je u sklopu očevida naložio obdukciju tijela smrtno stradalih osoba, izuzimanje krvi i urina sudionika nesreće, snimki nadzornih kamera te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Podsjetimo, u nesreći su poginule dvije sestre, inače kćeri poznate općinske vijećnice, koje su se sudarile s vozilom marke Mercedes kojim je upravljao mladić. Poginule djevojke su 1998. i 2002. godište, Jedna od njih je upravo proslavila rođendan. Ova tragična vijest zavila je cijeli kraj u crno. Mladić koji je vozio drugi automobil marke Mercedes, inače 2004. godište, je lakše ozlijeđen, neslužbeno doznajemo. Automobili su, kako se vidi prema fotografijama, potpuno smrskani.

 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Istina_Je_Voda_Duboka 10.06.2023.

    Brzina mercedesa je nebitna u ZOSPC-u. On će odgovarati za eventualno prekoračenje brzine i/ili npr. alkohol ali za prometnu nezgodu kriva je vozačica škode jer svoju radnju uključivanja u promet nije napravila prethodno provjerivši da isto može odraditi bez ugrožavanja ostalih sudionika u prometu koji se nalaze na prometnici koja ima prvenstvo prolaska. To je jedini ispravni i na zakonu utemeljeni zaključak.

  • andi4 09.06.2023.

    Badava osudjivati bilo koga kad cura vise nema, uopce nebitno cije su bile kcerke…bile su odrasle osobe . Greske pravimo ama bas svi, i vozaci i oni koji to nisu tako da…nek baci prvi kamen onaj koji nema greske u svom zivotu ! Sucut i snaga roditeljima prije svih, sucut rodbini, prijateljima… Curama mir vjecni 😔

  • zs72os 09.06.2023.

    a vjerojatno se neće pisati o nalazu obdukcije koliko promila i ostalog

Komentiraj...
Vidi sve komentare