Obavijesti

News

Komentari 148

Oglasio se DORH o nesreći u kojoj su poginule dvije sestre

Oglasio se DORH o nesreći u kojoj su poginule dvije sestre
9

U nesreći su poginule dvije sestre, inače kćeri poznate općinske vijećnice. Čeka se nalaz obdukcije i rezultati krvi i urina sudionika nesreće

DORH se oglasio povodom teške nesreće u Dicmu u kojoj su život izgubile dvije mlade djevojke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu je 9. lipnja 2023., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Policijske postaje Sinj, te stalnog sudskog vještaka za promet, proveo očevid prometne nesreće koja se dogodila 9. lipnja 2023. u 00:43 sati u mjestu Dicmo.

Bivši predsjednik Hajduka: Cijeli kraj je zavijen u crno. Sestrice su otišle anđelima, i duša plače
Bivši predsjednik Hajduka:  Cijeli kraj je zavijen u crno. Sestrice su otišle anđelima, i duša plače

Prema do sada prikupljenim podacima, utvrđeno je kako se osobno vozilo marke Škoda uključivalo s parking prostora u promet u smjeru juga, odnosno u smjeru Splita, na način da je poduzelo skretanje u lijevo, dok se osobno vozilo marke Mercedes kretalo istočnom prometnom trakom, iz smjera juga u smjeru sjevera, odnosno iz Splita prema Sinju kolnikom ceste D1. Došlo je do sudara između prednje strane vozila Mercedes i prednje bočne lijeve strane vozila marke Škoda. U prometnoj su nesreći smrtno stradale dvije ženske osobe koje su bile u vozilu marke Škoda. 

Dežurni zamjenik je u sklopu očevida naložio obdukciju tijela smrtno stradalih osoba, izuzimanje krvi i urina sudionika nesreće, snimki nadzornih kamera te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Dicmo: U teškoj prometnoj  nesreći smrtno stradale dvije osobe

Podsjetimo, u nesreći su poginule dvije sestre, inače kćeri poznate općinske vijećnice, koje su se sudarile s vozilom marke Mercedes kojim je upravljao mladić. Poginule djevojke su 1998. i 2002. godište, Jedna od njih je upravo proslavila rođendan. Ova tragična vijest zavila je cijeli kraj u crno. Mladić koji je vozio drugi automobil marke Mercedes, inače 2004. godište, je lakše ozlijeđen, neslužbeno doznajemo. Automobili su, kako se vidi prema fotografijama, potpuno smrskani.