Obavijesti

News

Komentari 148

Oglasio se DORH o nesreći u kojoj su poginule dvije sestre

Oglasio se DORH o nesreći u kojoj su poginule dvije sestre
9

U nesreći su poginule dvije sestre, inače kćeri poznate općinske vijećnice. Čeka se nalaz obdukcije i rezultati krvi i urina sudionika nesreće

VIDEO

DORH se oglasio povodom teške nesreće u Dicmu u kojoj su život izgubile dvije mlade djevojke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Poginule sestre su imale 21 i 25 godina, jedna rođendan slavila sinoć. Mladić je lakše ozlijeđen 00:59

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu je 9. lipnja 2023., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Policijske postaje Sinj, te stalnog sudskog vještaka za promet, proveo očevid prometne nesreće koja se dogodila 9. lipnja 2023. u 00:43 sati u mjestu Dicmo.

Bivši predsjednik Hajduka: Cijeli kraj je zavijen u crno. Sestrice su otišle anđelima, i duša plače
Bivši predsjednik Hajduka:  Cijeli kraj je zavijen u crno. Sestrice su otišle anđelima, i duša plače

Prema do sada prikupljenim podacima, utvrđeno je kako se osobno vozilo marke Škoda uključivalo s parking prostora u promet u smjeru juga, odnosno u smjeru Splita, na način da je poduzelo skretanje u lijevo, dok se osobno vozilo marke Mercedes kretalo istočnom prometnom trakom, iz smjera juga u smjeru sjevera, odnosno iz Splita prema Sinju kolnikom ceste D1. Došlo je do sudara između prednje strane vozila Mercedes i prednje bočne lijeve strane vozila marke Škoda. U prometnoj su nesreći smrtno stradale dvije ženske osobe koje su bile u vozilu marke Škoda. 

Dežurni zamjenik je u sklopu očevida naložio obdukciju tijela smrtno stradalih osoba, izuzimanje krvi i urina sudionika nesreće, snimki nadzornih kamera te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Dicmo: U teškoj prometnoj  nesreći smrtno stradale dvije osobe

Podsjetimo, u nesreći su poginule dvije sestre, inače kćeri poznate općinske vijećnice, koje su se sudarile s vozilom marke Mercedes kojim je upravljao mladić. Poginule djevojke su 1998. i 2002. godište, Jedna od njih je upravo proslavila rođendan. Ova tragična vijest zavila je cijeli kraj u crno. Mladić koji je vozio drugi automobil marke Mercedes, inače 2004. godište, je lakše ozlijeđen, neslužbeno doznajemo. Automobili su, kako se vidi prema fotografijama, potpuno smrskani.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.