To je to što me zanima!

Olujna bura zatvorila dio A1, problema ima i na magistrali

Snijeg mjestimice i povremeno pada u Lici. U središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji i Gorskom kotaru kolnici su vlažni ili mokri od kiše, a zbog niskih temperatura moguća je poledica
Vidi originalni članak

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za sva vozila je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina), DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvorena je: DC8 Jadranska magistrala, između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Most doktora Franje Tuđmana zatvoren je za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga i brzoj cesti Solin-Klis (DC1) dodatno je zabrana prometa i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

NA ŠIREM SINJSKOM PODRUČJU U Dalmaciji pao snijeg: Pale su i temperature, puše jaka bura

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Snijeg mjestimice i povremeno pada u Lici. U središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji i Gorskom kotaru kolnici su vlažni ili mokri od kiše, a zbog niskih temperatura moguća je poledica. Vozačima se savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

OLUJNI VJETAR, LEDENA KIŠA... Crveni alarm na moru: 'Vrijeme je opasno, nemojte ići na put...'

U prekidu su  trajektne linije: Sumartin-Makarska, Sućuraj-Drvenik, Drvenik Veli-Drvenik Mali-Trogir, Prizna-Žigljen i Split-Rogač u prekidu sa polaskom iz Splita u 6:45 sati.

Katamaranske linije: Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka i Vis-Split.

Katamaranska linija 9603 Jelsa-Bol-Split - katamaran će isploviti na relaciji Stari Grad-Split sa polaskom iz luke Stari Grad u 06:00 sati.

 Danas, 3. siječnja, trajekt na liniji Prapratno-Sobra, na zahtjev lokalne zajednice, isploviti će iz luke Sobra za Prapratno u 16:00 umjesto u 15:00 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • staru vuk 03.01.2019.

    vrijeme je da hrvatska npravi autoput starom cestom kaka je bilo i planirano koji nikad neće bit zatvoren

  • ljubica ljubičica_1 03.01.2019.

    U Splitu puše ka ludo.

  • 03.01.2019.

    Gadno puše i kod nas na sjeveru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare