To je to što me zanima!

Opačić bijesna: Vlada je učinila dvostruko više od prethodnika

Ministrica soc. politike i mladih reagirala je na članak The Economista koji opisuje Hrvatsku kao zemlju u kojoj gospodarstvo stagnira zbog nezainteresiranosti Vlade
Vidi originalni članak

Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić komentirala je članak britanskog The Economista koji stanje u Hrvatskoj opisuje vrlo pesimistično. Crna slike Hrvatske za ministricu nije realna. Poručila je da napisi da je Vlada nezainteresirana vrijeđaju i nisu točni.

- Ova Vlada radi dvostrukim kapacitetima u odnosu na sve prethodne koje su nas uvalile u probleme jer deset godina nisu ništa radile. Od toga da smo uveli red, neke stvari počeli u smislu reformi, neke smo već i završili - rekla je Opačić za HRT.

Podsjetimo, The Economist je opisao Hrvatsku kao zemlju  u kojoj gospodarstvo stagnira zbog nezainteresiranosti Vlade, nezaposlenost raste, a mladi su zatrovani mržnjom. Unatoč lošoj gospodarskoj slici, Hrvatska odbija vodstvo u EU, dodaje ovaj ugledni tjednik. U nastavku piše kako su ratni veterani i mladi daleko konzervativniji od svojih roditelja.

Tjednik se dotaknuo i procjena predsjednika Ive Josipovića koji nije puno optimističniji. Kazao je da je zemlja rascijepljena netolerancijom prema onima koji drugačije misle, žive, mole se, pišu i govore.


Idi na 24sata

Komentari 139

  • Renavoid 20.01.2014.

    dvostrukim kapacitetom pljačkaju narod ...... hbg kad smo izabrali sirotinju pa im treba puno ....

  • zeljkok3 19.01.2014.

    Milanka, malo ste manji lopovi od HDZ-a ali po zapošljavanju drugova, kumova, itd. ste isti, a neznate ništa nego udarat po narodu. niste donjeli niti jedan zakon u cilju smanjenja kriminala i kazni za pljačku, jabe vas samo UDBAŠ za kojeg ste spremni državu zajebat ocjena za vladu i klimavce -1

  • odiseja 19.01.2014.

    ama ljudi da bi napravili pitu morate imati i kuhara i materijal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare