To je to što me zanima!

Opet divljaštvo nad Indijcima u Zagrebu: Mladić dvojicu napao verbalno, a potom ih i istukao

Osumnjičeni 20-godišnjak je doveden u prostorije policije gdje je uhićen te je kriminalističko istraživanje u tijeku.
Vidi originalni članak

Novo divljaštvo nad stranim državljanima zabilježila je noćas policija u Zagrebu

- Danas, 19. ožujka oko 2.15 sati u Centru, u Ilici, 20-godišnjak je na ulici prišao skupini indijskih državljana te ih verbalno napao, a zatim jednog od njih, 25-godišnjaka, udario nogom u potkoljenice, da bi potom drugog, 23-godišnjaka, udario šakom u lice te mu razbio dioptrijske naočale - javlja policija.

Dalje navode kako je mladić slijedio Indijce u obližnji ugostiteljski objekt, u koji su se sklonili, ponovo ih je verbalno napao te 25-godišnjaka još jednom otvorenim dlanom udario u potiljak.

KOMENTIRA: JASMINA SARIĆ ČEDIĆ Rasističkom moronu mjesto je tamo gdje je sad. Iza rešetaka

Osumnjičeni je doveden u prostorije policije gdje je uhićen te je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Podsjetimo, prošlog je vikenda objavljena sramotna snimka incidenta koji se također dogodio u centru Zagreba.

Snimke u kojima muškarac prilazi stranim radnicima u Zagrebu i rasistički ih vrijeđa proširile su se društvenim mrežama. Kasnije se saznalo da je to Juraj Mesić (35) zvani Juka iz Ivanić Grada. On je zbog rasističkog ispada prema dostavljaču Wolta porijeklom iz Indije i priveden.

Muškarac je objavio više snimki na kojima rasistički vrijeđa ljude tamne boje kože.

SRAMOTAN NAPAD U ZAGREBU Divljao je dok su ga privodili, rasistu prijete tri godine: 'Ovo je najgori slučaj koji smo imali'

- Evo još jedan Untermensch u Zagrebu. Idi doma. Ovo nije tvoja zemlja. Je*eni nigeru. Otkud si? Indija? Odi doma u Indiju onda.  Ovo je naša zemlja: Hrvatska. Ovo je Europa. Za bijele ljude, a ne za crnce. Dođem u Zagreb i prvo što vidim je crnac. Ej, niger. Evo ga, niger. Od*ebi. Sieg Heil - govorio je na snimci.

Policija bi rasista sa snimke mogla teretiti za javno poticanje na mržnju i nasilje iz članka 325. stavak 1. Kaznenog zakona, za što se predviđa kazna zatvora do tri godine.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 191

  • bočicaotrova 27.03.2023.

    Ovi jadni ljudi došli su k nama nešto zaraditi i još šalju novac svojima doma i nije mi jasno zašto im smetaju kad istovremeno imamo Rome koji NE ŽELE RADITI NEGO ŽIVE OD SOCIJALNE POMOĆI i dodataka za djecu i to uglavnom koriste za opijanje!?

  • gargamel 100% 20.03.2023.

    U Zagrebu? Pred Zagrepčanima? Bilo bi bolje da su me čede koknuli 91. da ne gledam u što se u ovih 30 g. isprofilirala RH. Uskoro će valjda i treći i četvrti slučaj, pa tako dalje i dalje. Iza svakog ovakvog napada stoji jako ozbiljno društvo u sjeni. Jeli tako Vaša visosti?

  • p.u.r.g.e.r. 20.03.2023.

    Jednoga dana vi svi koji ih žalite,  progledat ćemo, ali biti ce kasno Nisam rasist, ali iz iskustva govorim da je to nemoguće integrirati.  Pogledat teba samo Njemačku, kojih problema imaju i tek će imati. Kad ce početi napadati žene i djecu na ulici  , jer ne žive i ne ponašaju se u skladu s njihovom kulturom, biti ce nam kasno.  Njihov vjerski vođa, javno je izjavio da šalje vojsku i da će pokoriti Europu i kršćanski svijet, bez oružja. Vi dobre dušice, je li  vam poznato, koliko je radikala raštrkano po Europskim državama ? Skandinavske države su prednjačile, ali se lagno bude.  Pročitati sto pise Klaus Schwab u Great reset.....mozda bude jasnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare