To je to što me zanima!

Oporavlja se: Kći bivšeg špijuna više nije u kritičnom stanju

Podsjetimo, Sergej Skripal (66), bivši ruski špijun i njegova kći (33) su otrovani u Velikoj Britaniji početkom ožujka. Skripal je i dalje u bolnici u kritičnom stanju
Vidi originalni članak

Kći ruskog špijuna Sergeja Skripala (66) više nije u kritičnom stanju i njezino se zdravlje brzo poboljšava, objavila je u četvrtak bolnica. Podsjetimo Julija (33) i njezin otac Sergej su otrovani, najvjerojatnije pred kućnim pragom početkom ožujka. Otada su u bolnici.

NA TERENU 250 ISTRAŽITELJA Trovanje špijuna i kćeri: Trag nervnog otrova našli u pizzeriji

Skripal je i dalje kritično. Otrovani su nervnim agensom. Skripal je u Rusiji bio osuđen za odavanje tajni, ali je kasnije razmijenjen i otada je živio u Velikoj Britaniji.

MAY: Napad na špijuna: Dokaže li se uloga Rusije, odgovorit ćemo

Trovanje bivšeg špijuna zaoštrilo je odnose Velike Britanije i Rusije. Britanci su protjerali nekoliko ruskih diplomata. Rusi tvrde da nisu otrovali Skripala.  

Idi na 24sata

Komentari 27

  • KristijanCro 30.03.2018.

    Djeluje mi malo poremeceno toliko paznje posvecivat nekom otrovanom dvostrukom spijunu.

  • nori 🖖 30.03.2018.

    Ne postoje bivši špijuni

  • qracodovce 29.03.2018.

    kako sam čitao.... nažalost, bilo bi im bolje da ne prežive, jer da - navodno - ovaj nervni otrov ostavlja strahovito teške doživotne posljedice; da će taj tko to preživi, živjeti gotovo kao biljka. Žao mi je cure, ona nije kriva za sranja svog oca. I, nipošto ne mislim da su Rusi to napravili, da su htjeli, imali su 100 drugih načina. A, i mogli su mu dozvoliti povratak u Rusiju (što je sam tražio i molio Putina), pa da ga tamo pojede mrak, i da nitko ne zna. Optužbe protiv Rusije pune su ogromnih rupa. Žao mi je što je naša vlada na to nasjela i uvukla se Britancima u šupak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare