To je to što me zanima!

Izglasali poskupljenje otpada u Zagrebu, računi veći od veljače

Oporba u zagrebačkoj Gradskoj skupštini u srijedu ujutro ponovno je srušila kvorum kod glasanja o poskupljenju odvoza otpada u Zagrebu, pa je sjednica prekinuta, da bi tek iza opet glasali o odvozu otpada
Vidi originalni članak

Zagrebačka Gradska skupština tek je iz trećeg pokušaja, nakon što je i danas srušen kvoru, izglasati poskupljenje odvoza otpada, prenosi Dnevnik.hr.

Kvorum su vladajući jedva sastavili. Kako navodi Zagreb.info 24-ero vladajućih zastupnika glasalo je ZA, zastupnica Ljerka Mintas-Hodak bila je suzdržana, a protiv je bio Krešimir Kartelo iz stranke Neovisni za Hrvatsku koji je samim svojim dolaskom omogućio kvorum i izglasavanje poskupljenja.

Srušili kvorum

Oporba u zagrebačkoj Gradskoj skupštini u srijedu ujutro ponovno je srušila kvorum kod glasanja o poskupljenju odvoza otpada u Zagrebu, pa je sjednica prekinuta i njezin nastavak su zakazali za 10 sati. Sjednica je počela jutros nekoliko minuta nakon 9 sati i gradski zastupnici su pristupili glasanju te je predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet (HDZ) utvrdio da nema kvoruma.

Sinoć su gradski zastupnici tu točku raspravili, a prije glasanja oporba je napustila sjednicu i time srušila kvorum, jer je iz redova vladajućih nedostajalo dvoje gradskih zastupnika. 

Oporba je jutros odbila pristupiti glasanju, a iz redova vladajuće većine nedostajao je jedan gradski zastupnik.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • nori 🖖 11.12.2019.

    Susjed kaže da će sve bacati u bilo koju kantu,zelenu,smeđu,žutu ili plavu. Jeli on daltonist ili anarhist ?

  • Purger1974 11.12.2019.

    Bandiću jel te tako majka naučila i odgojila

  • Purger1974 11.12.2019.

    bravo Milanće i bravo ADZEOVCI pogledajte si djeci u oči i pošaljite ih na misu

Komentiraj...
Vidi sve komentare