Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
118 komentara

Izglasali poskupljenje otpada u Zagrebu, računi veći od veljače

Oporba u zagrebačkoj Gradskoj skupštini u srijedu ujutro ponovno je srušila kvorum kod glasanja o poskupljenju odvoza otpada u Zagrebu, pa je sjednica prekinuta, da bi tek iza opet glasali o odvozu otpada

Zagreb:  Nastavak sjednice Gradske skupštine
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
118 komentara

Zagrebačka Gradska skupština tek je iz trećeg pokušaja, nakon što je i danas srušen kvoru, izglasati poskupljenje odvoza otpada, prenosi Dnevnik.hr.

Kvorum su vladajući jedva sastavili. Kako navodi Zagreb.info 24-ero vladajućih zastupnika glasalo je ZA, zastupnica Ljerka Mintas-Hodak bila je suzdržana, a protiv je bio Krešimir Kartelo iz stranke Neovisni za Hrvatsku koji je samim svojim dolaskom omogućio kvorum i izglasavanje poskupljenja.

Srušili kvorum

Oporba u zagrebačkoj Gradskoj skupštini u srijedu ujutro ponovno je srušila kvorum kod glasanja o poskupljenju odvoza otpada u Zagrebu, pa je sjednica prekinuta i njezin nastavak su zakazali za 10 sati. Sjednica je počela jutros nekoliko minuta nakon 9 sati i gradski zastupnici su pristupili glasanju te je predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet (HDZ) utvrdio da nema kvoruma.

Sinoć su gradski zastupnici tu točku raspravili, a prije glasanja oporba je napustila sjednicu i time srušila kvorum, jer je iz redova vladajućih nedostajalo dvoje gradskih zastupnika. 

Oporba je jutros odbila pristupiti glasanju, a iz redova vladajuće većine nedostajao je jedan gradski zastupnik.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message