To je to što me zanima!

Osječki vatrogasci poslali su poruku podrške ozlijeđenom kolegi: 'Drži se, prijatelju...'

u još nerazjašnjenim okolnostima upao je u šaht s vrelom tekućom plastikom. Kolege su ga uspjele izvući te su ga hitno prevezli u KBC Osijek. U kritičnom je stanju
Vidi originalni članak

Osječki vatrogasci poslali su poruku podrške teško ozlijeđenom kolegi koji je prilikom gašenja upao u rastopljenu plastiku.

Vatrogasac Marijan Gajski (36) iz Našica, kojega prijatelja od milja zovu Dudy, zadobio je teške opekline u požaru koji je u Osijeku izbio u krugu tvrtke Drava International. Kao i svi vatrogasci iz okolice, i on je išao gasiti nezapamćeni požar kakvog on, a i njegovi kolege još nisu doživjeli. Opeklinama je zahvaćeno tridesetak posto tijela.

LIJEČE GA U ZAGREBU Vatrogasac upao u šaht s vrelom plastikom: 'Naš Dudy gasi vatru još od svoje sedme godine'

- Podrška kolegi vatrogascu Marijanu Gajskom, djelatniku JVP-a Našice, na brzom oporavku, nastradalom prilikom gašenja požara u Drava International. Svi vatrogasci JVP-a Grada Osijeka i cijele županije su uz tebe, drži se prijatelju i vrati se u naše redove što prije - poručili su mu kolege vatrogasci iz JVP Osijek.

OZLIJEĐEN U GAŠENJU POŽARA Liječnik o stanju ozlijeđenog vatrogasca iz Osijeka: 'On je trenutno dobro i stabilno je'

Podsjetimo, u još nerazjašnjenim okolnostima upao je u šaht s vrelom tekućom plastikom. Kolege su ga uspjele izvući te su ga hitno prevezli u KBC Osijek. Liječnica Ivana Haršanji Drenjančević otkrila je u četvrtak kako je bio u kritičnom stanju.

SVE NOVOSTI OKO POŽARA U OSIJEKU PRATITE OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ludi marko 06.10.2023.

    izdrži junače, sigurno nije lako. a krivac nek plati i pati isto ko i ti

  • Čmar Finger 06.10.2023.

    A joj!! Užasno

  • TDK 06.10.2023.

    Sad će opet trpat vatrogasce mjesec dana nakon nekog požara dok se glavna tema zataškava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare