To je to što me zanima!

Ostala bez goriva na autocesti: Nitko joj nije htio pomoći pa je nazvala policiju i iznenadila se

Nakon što joj automobilski klub nije htio pomoći, mlada je žena obavijestila policiju. Službenici prometne policije Erlangen su mladoj majci kupili gorivo novcem iz njihove 'kutije za kavu'
Vidi originalni članak

Mlada majka s malom bebom u vozilu, ove je srijede ostala bez goriva na njemačkoj autocesti u Bavarskoj, prenosi Fenix magazin.

Kod sebe nije imala ni mobitel ni novac. Kako se nitko nije zaustavio da joj pomogne, žena je izašla iz automobila i putem telefona za hitne slučajeve koji se nalazi pokraj autoceste uspjela je stupiti sa zaposlenikom automobilskog kluba. Budući da nije član automobilskog kluba, zaposlenik s kojim je razgovarala nije joj htio pružiti pomoć.

NAGRADILI GA ZA HRABROST Policija zahvalila junaku koji je spasio dječaka dok su ga mlatili huligani na zadarskoj ulici

Tada je mlada žena obavijestila policiju i iznenadila se predivnom gestom policijskih službenika. Naime, službenici prometne policije Erlangen su mladoj majci kupili gorivo novcem iz njihove 'kutije za kavu'.

Kako su priopćili iz policije, mlada je žena potom sigurno nastavila putovanje i obećala službenicima da će im vratiti novac. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • bosso 07.05.2021.

    u svakoj naciji ima i dobrih i razumnih ljudi,inače je kazna ako na auto cesti ostaneš bez goriva,svaka čast policajcima,ne znam kako bi kod nas prošla....

  • Leon Black 07.05.2021.

    Sa bebom ide na put bez novaca, bez mobitela, a gorivo na rezervi... Jako pametno...

  • Cecily64 07.05.2021.

    Možda im je dala....

Komentiraj...
Vidi sve komentare