To je to što me zanima!

Otac na sudu: Upozorio sam Nikicu da ne ide na utakmice

Zagreb: Kristijan Trokter se na sudu prvi put sreo licem u lice s Nikicom Marovićem. Nikicu terete da je na utakmici bacio topovski udar koji je Trokteru izbio oko
Vidi originalni članak

Varaždinski policajac Kristijan Trokter (34) u četvrtak se na zagrebačkom Županijskom sudu po prvi put licem u lice sreo s mladićem optuženim da mu je izbio oko. BBB-ovca Nikica Marovića (20) terete da je 1. svibnja 2010. u neredima tijekom utakmice Dinamo-Hajduk bacio "topovski udar" koji je policajcu izbio oko.

- Oko ću morati još jednom operirati, a ni psihički nisam najbolje. Zbog toga trpi i moja obitelj. Ne udovoljavam više niti jednom psiho-fizičkom zahtjevu za policajca - rekao je Trokter koji više nikada neće raditi svoj posao. Prisjetio se kako je na sjevernoj tribini bio u "kordonu" zajedno s kolegama. Skupina navijača nalazila se ispod njih, malo ulijevo. Upravo iz te skupina doletjela je naprava koja ga je teško ozlijedila. Trokteru su u policiji pokazali snimku navijačkih nereda, no on, kako je u četvrtak izjavio, ne zna tko ju je snimio.

Sutkinja Sanja Mazalin saslušala je i roditelje i brata optuženog Marovića. Nakon nereda na utakmici u Zlataru, zbog čega mu se također sudi, Nikica nije poslušao očev savjet i izbegavao Dinamove susrete.

- Da me poslušao danas ne bi bio tu, ogorčeno je zaključio otac, dok je majka uporno ponavljala kako je njezin sin "divno dijete". Marovićev brat prisjetio se kako se Nikica ošišao prije nego se prijavio policiji, koja ga je tražila zbog nereda na Maksimiru. Brat tvrdi kako se Nikica ošišao zbog uloge u kazališnoj predstavi. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • manchester1 28.01.2011.

    pa nemozes vjerovat kakvih kretena ima................svi ste ga vec osudili????!!!!a sta ako taj decko ipak nije kriv neg neko do njega i to sud utvrdi???ocete mu se vi svi ispricat???debili bolesni sud je tu da ga osudi i ako je kriv nek dobije 1000godina al cekaj te sudenje a ne svi puljuvat po njemu i odmah ga pokapat!a brat bratu nije ni nasa murija bajna pogotovo specijalci koji misle da su Bogom dani!jadan drot koji je nastrado zivot mu nece bit lagan a pitam se da je BBB jedan tako nastrado jel bi bila ovakva hajka na murjake!

  • MiroslavJozepović 28.01.2011.

    ne 5 nego 50 god jos uz to mu izbit oko pa nek vidi kakav je osjecaj kad te neko napravi invalidom

  • MiroslavJozepović 28.01.2011.

    ma ja bi mu dao ne 5 god nego 50 god zatvora a uz to izvadio jedno oko pa nek vidi kakav je to sosjecaj ni kriva ni duzna čovjeka napravit invalidom

Komentiraj...
Vidi sve komentare