Obavijesti

News

Komentari 33

Otac na sudu: Upozorio sam Nikicu da ne ide na utakmice

Otac na sudu: Upozorio sam Nikicu da ne ide na utakmice
1

Zagreb: Kristijan Trokter se na sudu prvi put sreo licem u lice s Nikicom Marovićem. Nikicu terete da je na utakmici bacio topovski udar koji je Trokteru izbio oko

VIDEO

Varaždinski policajac Kristijan Trokter (34) u četvrtak se na zagrebačkom Županijskom sudu po prvi put licem u lice sreo s mladićem optuženim da mu je izbio oko. BBB-ovca Nikica Marovića (20) terete da je 1. svibnja 2010. u neredima tijekom utakmice Dinamo-Hajduk bacio "topovski udar" koji je policajcu izbio oko.

- Oko ću morati još jednom operirati, a ni psihički nisam najbolje. Zbog toga trpi i moja obitelj. Ne udovoljavam više niti jednom psiho-fizičkom zahtjevu za policajca - rekao je Trokter koji više nikada neće raditi svoj posao. Prisjetio se kako je na sjevernoj tribini bio u "kordonu" zajedno s kolegama. Skupina navijača nalazila se ispod njih, malo ulijevo. Upravo iz te skupina doletjela je naprava koja ga je teško ozlijedila. Trokteru su u policiji pokazali snimku navijačkih nereda, no on, kako je u četvrtak izjavio, ne zna tko ju je snimio.

Sutkinja Sanja Mazalin saslušala je i roditelje i brata optuženog Marovića. Nakon nereda na utakmici u Zlataru, zbog čega mu se također sudi, Nikica nije poslušao očev savjet i izbegavao Dinamove susrete.

- Da me poslušao danas ne bi bio tu, ogorčeno je zaključio otac, dok je majka uporno ponavljala kako je njezin sin "divno dijete". Marovićev brat prisjetio se kako se Nikica ošišao prije nego se prijavio policiji, koja ga je tražila zbog nereda na Maksimiru. Brat tvrdi kako se Nikica ošišao zbog uloge u kazališnoj predstavi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.