To je to što me zanima!

Otac zakupio reklamu na Super Bowlu: 'Želim da je Trump vidi'

SAD: Hannah je poginula 2016. godine. Ubila ju je neispravna zaštitna ograda. Njezin otac je ogorčen jer država ne poduzima ništa kako bi se sporne ograde uklonile...
Vidi originalni članak

Steve Eimers je izgubio kćer koja je poginula u prometnoj nesreći u Tennesseeju. Imala je 17 godina. Utvrđeno je da je poginula zbog neispravne zaštitne ograde.

Budući da takvih modela u SAD-u ima još 14.000, Steve je zakupio prostor za reklamu u vrijeme Super Bowla kako bi ukazao na opasnost i u nadi da će reklamu vidjeti i sam predsjednik Donald Trump.

Hannah je poginula 2016. godine. Umjesto da se ograda povuče ona je probila vrata i pogodila djevojku u glavu i u prsa. Umrla je na mjestu.

CBS piše da Hannah nije jedina žrtva te signalizacije. Tennessee i deset drugih američkih saveznih država žele maknuti spornu signalizaciju i neke su već počeli uklanjati. 

- Ali na državnoj razini nije se dogodilo ništa. Jedno je izgubiti dijete u prometnoj nesreći u kojoj ništa nisi mogao napraviti, a drugo kad ti dijete pogine zbog neispravne signalizacije, a ministarstvo prometa ne napravi baš ništa - kaže Steve. 

Za 1000 dolara kupio je reklamu u vrijeme utakmice Super Bowla koju je prenosila televizija u West Palm Beachu na Floridi. 

- To je bilo vrijedno novaca, nadam se da je prilog vidio predsjednik Trump koji se tamo odmara u svojoj rezidenciji - kaže Steve. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Noordung 05.02.2018.

    Slika ove ograde je da je opasna ne samo za vozila nego pogubna i za motoriste na rubovima u ostalim drzavama (USA) se stavljaju vodene barijere tako da ublaze udarac i ulazak ograde u vozilo. A kod nas kao da ne postoji standardi u smislu radi rezanja troskova su na naj nizoj razini od signalizacija, zasitia pa do same podloge a s 215 HRK iznosi osnovna naknada za ceste sa 1.5 mil. vozila drzava ubere 3.2 milijarde HRK a ceste su nam katastrofa. Di su pare !!!!!!

  • Turdz 05.02.2018.

    Haaa. Izgleda da ipak vani nije sve divno i bajno sa zakonima kako svi tvrde. Eto ograda ubila covjeku kcer ko i ovdje sta cesta i snjeg ubija ovdje. Nikako nije kriva sta se zaletila u ogradu vec ograda sta je tamo stajala. Isto kako i u nas nije kriv vozac i brzima vec cesta i snjeg iliti kisa..hahah... Svaka cast manijaci :)

  • Der Kommissarrr 05.02.2018.

    A i glupo su im napravljene ograde, počnu odjednom. Kod nas barem počnu od poda blagim usponom. Mada na taj način znaju prevrnuti auto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare