Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otac zakupio reklamu na Super Bowlu: 'Želim da je Trump vidi'

SAD: Hannah je poginula 2016. godine. Ubila ju je neispravna zaštitna ograda. Njezin otac je ogorčen jer država ne poduzima ništa kako bi se sporne ograde uklonile...

Foto: Screenshot/YouTube/CBS This Morning
30 komentara

Steve Eimers je izgubio kćer koja je poginula u prometnoj nesreći u Tennesseeju. Imala je 17 godina. Utvrđeno je da je poginula zbog neispravne zaštitne ograde.

Budući da takvih modela u SAD-u ima još 14.000, Steve je zakupio prostor za reklamu u vrijeme Super Bowla kako bi ukazao na opasnost i u nadi da će reklamu vidjeti i sam predsjednik Donald Trump.

Hannah je poginula 2016. godine. Umjesto da se ograda povuče ona je probila vrata i pogodila djevojku u glavu i u prsa. Umrla je na mjestu.

CBS piše da Hannah nije jedina žrtva te signalizacije. Tennessee i deset drugih američkih saveznih država žele maknuti spornu signalizaciju i neke su već počeli uklanjati. 

- Ali na državnoj razini nije se dogodilo ništa. Jedno je izgubiti dijete u prometnoj nesreći u kojoj ništa nisi mogao napraviti, a drugo kad ti dijete pogine zbog neispravne signalizacije, a ministarstvo prometa ne napravi baš ništa - kaže Steve. 

Za 1000 dolara kupio je reklamu u vrijeme utakmice Super Bowla koju je prenosila televizija u West Palm Beachu na Floridi. 

- To je bilo vrijedno novaca, nadam se da je prilog vidio predsjednik Trump koji se tamo odmara u svojoj rezidenciji - kaže Steve. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message