To je to što me zanima!

Otac zatočio maloljetnu kćer pa prijetio da će ubiti nju i sebe

Muškarac se inače predao policiji u subotu navečer, nakon pet sati pregovora. Policija je našla omanji arsenal za koji sumnja da pripada uhićenom muškarcu (52)
Vidi originalni članak

Dan nakon talačke krize na Klisu gdje je 52-godišnjak prvo napao suprugu, a potom zatočio maloljetnu kćerku u obiteljskoj kući (pustio je niti sat vremena kasnije, u subotu oko 17.25 sati), inspektori splitske policije prijavili su ga zbog serije kaznenih djela.

Muškarac se inače predao policiji u subotu navečer, nakon pet sati pregovora tijekom kojih je prijetio samoubojstvom, a na koncu je uhićen kada je ispred kuće stigao njegov sin.

Osim obiteljskog nasilja (supruga je srećom lakše ozlijeđena, a svađa je izbila oko proslave kćerina rođendana), u pretrazi kuće i okolice pronađen je omanji arsenal: automatska puška s okvirom u kojem se nalazilo 10 komada pripadajućeg streljiva, zatim lovačka puška, 28 komada različitog streljiva i drvena (bejzbol) palica, za koje je utvrđena sumnja da pripadaju 52-godišnjaku, potvrdili su nam iz splitske policije.

Prijavljen je zbog kaznenih djela prijetnje te nedozvoljenog posjedovanja, i nabavljanja oružja odnosno eksplozivnih tvari. Tijekom večeri bit će prebačen kod pritvorskog nadzornika, a u ponedjeljak ispitan pred tužiteljstvom.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Cippiripi 27.09.2017.

    Žena bi trebala dok je sad u zatvoru brisnuti i više se nikad ne vraćati Slažem vjerojatno neće,a začarani krug nasilja opet se nastavlja..

  • povijest činjenica 25.09.2017.

    Pogrešno usmjerena agresija.

  • Partiokojot 25.09.2017.

    Pogledaj samo te izbezumljene face po crkvama svakog drugog treba poslati na promatranje¸¸

Komentiraj...
Vidi sve komentare