Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Otac zatočio maloljetnu kćer pa prijetio da će ubiti nju i sebe

Muškarac se inače predao policiji u subotu navečer, nakon pet sati pregovora. Policija je našla omanji arsenal za koji sumnja da pripada uhićenom muškarcu (52)

45 komentara

Dan nakon talačke krize na Klisu gdje je 52-godišnjak prvo napao suprugu, a potom zatočio maloljetnu kćerku u obiteljskoj kući (pustio je niti sat vremena kasnije, u subotu oko 17.25 sati), inspektori splitske policije prijavili su ga zbog serije kaznenih djela.

Muškarac se inače predao policiji u subotu navečer, nakon pet sati pregovora tijekom kojih je prijetio samoubojstvom, a na koncu je uhićen kada je ispred kuće stigao njegov sin.

Osim obiteljskog nasilja (supruga je srećom lakše ozlijeđena, a svađa je izbila oko proslave kćerina rođendana), u pretrazi kuće i okolice pronađen je omanji arsenal: automatska puška s okvirom u kojem se nalazilo 10 komada pripadajućeg streljiva, zatim lovačka puška, 28 komada različitog streljiva i drvena (bejzbol) palica, za koje je utvrđena sumnja da pripadaju 52-godišnjaku, potvrdili su nam iz splitske policije.

Prijavljen je zbog kaznenih djela prijetnje te nedozvoljenog posjedovanja, i nabavljanja oružja odnosno eksplozivnih tvari. Tijekom večeri bit će prebačen kod pritvorskog nadzornika, a u ponedjeljak ispitan pred tužiteljstvom.

Možda vas zanima i ovo:
Message