To je to što me zanima!

Božinoviću je tri sata kasnio let za Rim, poremetilo mu planove: 'Sastanak s kolegom je važan'

Putnici su ušli u zrakoplov koji je pokrenuo motore i bio spreman za polijetanje, a onda se iznenada vratio i iskrcao sve koji su se nalazili u avionu što je mnogima poremetilo planove
Vidi originalni članak

Let iz Splita za Rim na kojem je bilo oko 159 putnika otkazan je zbog indikacija tehničkog kvara, potvrdili su iz Croatia Airlinesa za Dnevnik Nove TV. Na letu je bio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović koji u ponedjeljak ima sastanak s talijanskim kolegom. 

Putnici su ušli u zrakoplov koji je pokrenuo motore i bio spreman za polijetanje, a onda se iznenada vratio i iskrcao sve koji su se nalazili u avionu što je mnogima poremetilo planove. Nakon odgode od tri sata, svi su se putnici ukrcali u zrakoplov koji je poletio za Rim.

- Nije ni prvi put, tehnički kvarovi se događaju na zrakoplovima. Ja vjerujem da će tijekom večeri naći neko alternativno rješenje za sve ljude koji putuju prema Rimu - rekao je ministar te istaknuo kako će razmotriti sve opcije s obzirom da se radi o "važnom sastanku"..

OLAKŠANJE ZA PUTNIKE Od ponoći promjene u zračnim lukama u Hrvatskoj: Evo što se sve mijenja zbog Schengena

Podsjetimo, zračne luke u Hrvatskoj ušle su u šengenski režim. To znači i da putnici koji lete iz Hrvatske ili u Hrvatsku iz hrvatskih i europskih zračnih luka neće prolaziti kontrolu osobnih dokumenata nego će samo na sigurnosne kontrole i potom na ukrcaj u zrakoplov.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • AliceInBorderIand 27.03.2023.

    Stvarno nemate o cemu pisati kad pisete clanke o letovima koji nisu mogli uzletiti i koji kasne

  • sarcasmo 27.03.2023.

    Mogao mu je Bane sredit let

  • Nexe 27.03.2023.

    Miskim ea bi trebao uzeti privatni avion.

Komentiraj...
Vidi sve komentare