To je to što me zanima!

Plenki o Zokiju: 'Kandidirati se može svatko. Možda i izgubi...'

Podsjetio je pritom da je Milanovića pobijedio na parlamentarnim izborima prije tri godine te dodao: "Možda opet izgubi"
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković nije u utorak konkretno želio komentirati predsjedničku kandidaturu Zorana Milanovića kratko poručivši kako je ovo demokratska država i svatko se može kandidirati.

- Ovo je demokratska država, svatko se može kandidirati, a formalne kandidature su još za par mjeseci, kazao je Plenković novinarima nakon svečanog predstavljanja obnovljene dvorane 'Ban Jelačić' u Banskim dvorima.

Upitan je li mu Milanovićeva kandidatura neočekivana, kazao je da o tome općenito nije niti razmišljao.

TOLUŠIĆ SMATRA: 'Predsjednica može pobijediti Zorana Milanovića na izborima'

Podsjetio je pritom da je Milanovića pobijedio na parlamentarnim izborima prije tri godine te dodao: 'Možda opet izgubi'.

Na pitanje je li njegova poruka jučer na svečanoj akademiji u povodu 30. obljetnice osnutka HDZ-a bio poziv aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović na kandidaturu, Plenković je rekao je da je na predsjednici da odabere najbolji trenutak kada će se kandidirati.

- A kao što ste vidjeli jučer po reakciji, HDZ će dati snažnu potporu, a ona u tome ima i moju potporu sve ovo vrijeme. Na njoj je kad će se kandidirati, mislim da je poruka jučer u dvorani Lisinski bila veoma jasna, a zašto čeka to morate nju pitati, dodao je.

OBLJETNICA HDZ-A Plenković: Očekujem ponovnu kandidaturu Grabar Kitarović

Plenković je u ponedjeljak na svečanoj akademiji u povodu 30. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) rekao kako očekuje ponovnu kandidaturu predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, poručivši kako je na njoj da pronađe pravi trenutak kako bi je objavila te da ju HDZ-ovci 'čekaju širokih ruku'.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • hajdukidinamousrcu 19.06.2019.

    Ne volim SDP,ali između Kolinde,Škore i Milanovića ,jedino kaj mogu normalno zaokružiti je osoba " Šaraj brate"

  • fenix77 19.06.2019.

    Prava fotka, velebnog povampirenog tate Borga!!! Odašilje signal, mafija neće dati nikom da pobijedi i zamijeni podanike iz ZO. Nitko nema šanse proitiv mafije i izdajnika.

  • mdcro24 18.06.2019.

    Gdje ste ovog fosila nasli, zoki vam sigurno proci nece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare