To je to što me zanima!

'Pala' trojka na području Splita: 'Dilali su speed, ecstasy...'

Iz policije su u četvrtak priopćili da su pritvorili 23-godišnjaka u čijem su stanu na makarskom području pretragom pronašli 1147 grama marihuane, 109 grama amfetamina, tzv. speeda...
Vidi originalni članak

Razne vrste droge otkrila je u tri odvojena slučaja policija kod trojice muškaraca na makarskom i splitskom području koje sumnjiči da su marihuanu, "speed", "flash", halucinogene gljive i ecstasy nakon nabave 'dilali' na splitsko-dalmatinskom području.

MULA IZ BRAZILA SVE PRIZNALA Na Tuđmanu pala s drogom u gaćicama i grudnjaku: Za kilu 'koke' dobila je dvije godine

Iz policije su u četvrtak priopćili da su pritvorili 23-godišnjaka u čijem su stanu i drugim prostorijama koje koristi na makarskom području pretragom pronašli 1147 grama marihuane, 109 grama amfetamina, tzv. speeda, pet grama metamfetamina, tzv. flash, te manje količine halucinogenih gljiva i ecstasyja.

PORED 'ELITE' RATUJU BANDE Doček u Remetincu: Uselili su se bivši HDZ-ovci, bombaši, dileri

Na području Makarske uhićen je i 47-godišnjak koji je u stanu skrivao za 'dilanje' namijenjenih 339 grama marihuane zajedno sa 16 paketa sjemenki, 11,7 grama halucinogenih gljiva te opremu za uzgoj i preradu droge (mjerač vlage i temperature, lampe i sl.)

Uhićen je te zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama prijavljen i 25-godišnjak u čijem je stanu u Splitu policija pronašla i oduzela mu 19 stabljika indijske konoplje, kao i opremu za uzgoj i preradu te droge (šator, UV lampa, filter s ventilacijom, vaga za precizno mjerenje težine).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • IskrenDoBola 10.02.2022.

    Koja je vrijednost te droge?? A biti će kažnjeni i to dobrano.Sad izračunajte koliko je novaca Plenky i ekipa zavrnila....Koliko će oni dobiti zatvora???

Komentiraj...
Vidi sve komentare