To je to što me zanima!

'Pale' prve zaruke na Pelješkom mostu: 'Osjetila sam da će me uskoro zaprositi. Iznenadio me'

Dubrovčanin Nikola (27) svoju je djevojku htio zaprositi u Dubrovniku, ali kad je vidio da se otvorio Pelješki most, odlučio je to napraviti upravo na njemu. Upoznali su se prije šest godina u Zagrebu
Vidi originalni članak

Već duže vrijeme sam je planirao zaprositi, ali nisam znao gdje, osim da će to biti u Dubrovniku. A onda sam vidio da se otvorio Pelješki most, da je tamo pao prvi poljubac, pa sam rekao da ću i ja na mostu. Veselo nam to govori Nikola (27), koji je svoju odabranicu Magdalenu (24) u nedjelju zaprosio na mostu koji je ujedinio cijelu Hrvatsku.

- Bila sam baš iznenađena. Znala sam da će me uskoro zaprositi, osjetila sam ja to. Ali da će biti na Pelješkom mostu, to nisam očekivala - govori nam nasmiješena Magdalena, koja je već podijelila sretnu vijest na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE GALERIJU Veselje pri otvaranju Pelješkog mosta, 'pao' je i prvi poljubac

- Zajedno smo već šest godina. Ja sam iz Dubrovnika, a ona je iz Zagreba. Došao sam raditi u Zagreb prije šest godina, a upoznali smo se na poslu. Brzo sam se zaljubio, ali bome ne znam kako je to više izgledalo, no znam da smo odmah kliknuli - kaže nam Nikola koji je s odabranicom danas baš došao na godišnji.

- Nema više Neuma, nema više granica. Uvijek je bila ista priča. Kad sam vidio da se otvorio most, znao sam da ću to tamo napraviti - zaključio je Nikola, koji je s Magdalenom prošle godine kupio i stan u Zagrebu.

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • maraszg 01.08.2022.

    Kakva glupa informacija, libo nas tuki za njih , a ova da je pametna pa da ga nogira s obzirom da uopče nije nimalo romantičan

  • Cipelcug 01.08.2022.

    Sretno vam bilo i dogodine dijete imali.

  • Hecata i Bo 01.08.2022.

    A škrtac kupio mizeriju od prstena, ni ne vidi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare