To je to što me zanima!

Par iz Osijeka traži mladiće iz Splita koji su im pomogli: Vozili smo bebu na hitnu, čistili su put

Obitelj iz Osijeka preko Facebooka u potrazi je za svojim junacima koji su im pomogli odvesti bebu na hitnu. "Svaka čast neznanim junacima" samo je jedan od komentara na tu objavu
Vidi originalni članak

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je molba obitelji iz Osijeka koja traži dva nepoznata mladića koja su im pomogla u Splitu dok su vozili prema Firulama.

- Mi smo iz Osijeka. Tražimo dva mladića koji su nam u prošli petak čistili put u prometu kroz splitsku prometnu gužvu do Firula gdje smo bebu vozili na hitnu, da se dečkima zahvalimo - piše u objavi te su detaljnije pojasnili što se dogodilo. 

- Skužili su nas u Kaštelama da jurimo pod sva četiri žmigavca i pitali nas na semaforu što je, kad sam im rekao, čistili su put ispred nas. Vozilo je BMW X5, predzadnja linija. Boja tamnosiva. Registracija je bila splitska, ali od brige za bebu nismo zapamtili registraciju. Hvala puno unaprijed svima", napisali su roditelji Sanja i Mirko Pešić -  pisalo je u objavi na Facebooku.

MALO ČUDO Joni srce sada kuca savršeno! 'On je moj junak, a arteriju ipak ne treba operirati. Sretna sam!'

- Baš za naježiti se. Nije ovo mala stvar. Svaka čast neznanim junacima - jedan je od komentara na tu objavu.

- Predivno od njih ali i od vas što ste ih se sjetili i pohvalili ovako javno, nadam se da ćete pronaći te osobe - napisala je jedna korisnica.

Obitelj je zamolila sve da podijele objavu kako bi što prije pronašli mladiće iz Splita.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Đubrena32 26.06.2021.

    Skidam kapu i naklon do poda.

  • Cipelcug 26.06.2021.

    Bravo dečki!

  • Jagoda jagoda 26.06.2021.

    👍 Bravo dečki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare